North Dakota malaria

Is er malaria in North Dakota en wat zijn de malaria gebieden North Dakota? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar North Dakota, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria North Dakota. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in North Dakota verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten North Dakota om te zien of jouw North Dakota reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies North Dakota is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies North Dakota

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in North Dakota.  

Informatie over North Dakota

Beste foto's & tips van North Dakota

'144290' door hestermaasdam '144290' door hestermaasdam

Verenigde StatenNorth Dakota

Verenigde StatenNorth Dakota

Roodkop specht

hestermaasdam

Na een hagelbui met stenen zo groot als stuiters werd het prachtig weer. Gelijk kwamen allerlei vogels te voorschijn op zoek naar eten.

'150296' door hestermaasdam '150296' door hestermaasdam

Verenigde StatenNorth Dakota

Verenigde StatenNorth Dakota

Prairyhond

hestermaasdam

Honderden prairyhonden duiken hun holletje in als ze onraad bespeuren.Er blijven er wel enkelen op de uitkijk, die keffend hun familie op de hoogte houden van de situatie. Maar als je rustig blijft zitten komen ze voorzichtig tevoorschijn. Aan hun gekef danken ze hun naam.

'144033' door hestermaasdam '144033' door hestermaasdam

Verenigde StatenNorth Dakota

Verenigde StatenNorth Dakota

Pow wow

hestermaasdam

Tijdens een pow wow in Newton North Dakota.

Laat kaart zien