New York City

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

New York City image

New York City

New York City
Verenigde Staten
Laidbackfool

de leeuwen koning

Zo een nieuwe dag nieuwe kansen. Vandaag zijn we begonnen in Chelsea, een hele andere soort wijk als de rest van Manhattan. Leuke oude gebouwtjes met van die brandtrappen aan de buitenkant. Een opstapje om in huis te gaan en veel groen.
Hier hebben ze ook van die leuke koffie huisjes, beetje in de stijl van hotel New York maar dan in t klein. Ook vind je hier juist alle creatievelingen in deze wijk, veel art buiten en met als klap op de vuurpijl heb je de highline. Een oude treinrails boven de weg helemaal omgebouwd tot 1 lang park dwars door Chelsea. Deze hebben we helemaal af gelopen en onze ogen uitgekeken.

Bij Macy's heb ik echt een geweldig horloge gekocht van Armani, Dat scheelt gewoon 250 euro met Nederland! Dit grote warenhuis verkoopt werkelijk alles!!

Van daar uit zijn we een kolere eind gelopen naar Heineken New York waar me pa een afspraak had met een collega van hem. In dit duurste pand van Manhattan naast Central Terminal hebben we een rondleiding gekregen en hadden we een prachtig uitzicht op het Chrysler Building.

Bij Grand Central Terminal hebben we een even een broodje gegeten, niet normaal we weten dat alles groot is hier maar dit station slaat werkelijk alles! boven een apple store beneden een hele food court. Als je wilt verdwalen moet je hier heen.

Op Times Square zijn we de winkels even wezen bezoeken. Een M&M store zo groot dat je niet weet waar je moet kijken en waar je echt alles hiervan kan kopen. Erna ook nog even naar Toy's R us. Een snoep afdeling zo groot! Ik was in de hemel.... snoepjes van nu en vroeger!!

Rita & Ik zijn toen naar de musical geweest van de Lion King wat ik voor haar verjaardag had gegeven. Wat een geweldige musical, zeker in het Engels zoals hij geschreven is. Echt een virtual spektakel. Mijn ouders en zusje zijn naar Annie geweest, dit vonden ze ook echt geweldig! Als je op Broadway bent hoor je ook gewoon een musical te bezoeken.