New Orleans visum

Als je op reis gaat naar New Orleans, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum New Orleans nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor New Orleans heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor New Orleans bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met New Orleans overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa New Orleans gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over New Orleans

Beste foto's & tips van New Orleans

'203880' door afpmvannunen '203880' door afpmvannunen

Verenigde StatenNew Orleans

Verenigde StatenNew Orleans

Moeras in New Orleans

afpmvannunen

New Orleans is niet alleen een geweldige stad maar heeft ook een enorm mooi moerasgebied. Maak een ritje met een airboat over dit moeras en ga op zoek naar de Alligators.

'413590' door Jenny '413590' door Jenny

Verenigde StatenNew Orleans

Verenigde StatenNew Orleans

Swamptour

Jenny

New Orleans is het Sodom en Gomorra van de Verenigde Staten, maar naast het los gaan op Bourbon Street kun je b.v. ook een swamptour maken door het prachtige moerasgebied zo'n 45 minuten buiten de stad. Je kunt er diverse soorten vogels, schildpadden en alligators zien en natuurlijk genieten van het boottochtje door de mooie groene omgeving. Aan bijna alle boomtakken hangt Spaans mos en dat zorgt in de smallere delen van het moeras voor een beetje een mysterieus sfeertje.

'387622' door arny '387622' door arny

Verenigde StatenNew Orleans

Verenigde StatenNew Orleans

Jean Lafitte Swamp

arny

Een klein uurtje ten zuiden van de French Quarter in New Orleans ligt het Jean Lafitte National Historic Park en Preserve. Een prachtig natuurgebied wat je natuurlijk met een luidruchtige airboat kunt verkennen. Maar veel rustiger en goedkoper zijn de wandelroutes die door het park zijn aangelegd. Sterker nog, het park is gratis, je moet alleen vervoer ernaar toe regelen.

Laat kaart zien

Laatste New Orleans artikelen

Verenigde Staten - Voodoofunk & en de bluesduivel

Overal waar slaven terechtkwamen, ontstond een nieuwe vorm van de West-Afrikaanse religie voodoo. Dus ook in de Verenigde Staten, al werd de Afrikaanse cultuur daar harder dan elders de kop ingedrukt en letterlijk gedemoniseerd. Reizend door Mississippi en Louisiana blijkt voodoo nog volop aanwezig...

Overal waar slaven terechtkwamen, ontstond een nieuwe vorm van de West-Afrikaanse religie voodoo. Dus ook in de Verenigde Staten, al werd de Afrikaans...