Show, glamour en vooral veel lichtjes

Hoofdfoto bij reisverhaal 'Show, glamour en vooral veel lichtjes'
Was hier op 2008-09-27 Gepost op:
Vegas in 1 woord: CRAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dat woord hebben we wel 50 keer op een dag geroepen. De vele films, CSI, het is er allemaal niets bij. Je kunt het niet vergelijken. Je moet het gezien hebben!
Het hotel is zo maar lala maar wat maakt het uit (naast Hooters). We zijn immers in Vegas en daar ben je niet om de hele dag op je hotelkamer te zitten.
Als eerst hebben we natuurlijk het outletcenter van Las Vegas onveilig gemaakt waar Kelly een echte Levi’s heeft gevonden voor de prijs van 30$. Lang leve de States!

Vandaag stond ook de Las Vegas Suprise op het programma. Na het shoppen nam Kyle ons mee naar het Luxorhotel waar we aangenaam verrast werden. Een all-you-can-eat-luch stond op het programma. Dit was werkelijk waar een all-you-can-eat-buffet. Niet normaal meer. Dat verklaarde waarom onze tourguide al dagen niet wilde eten. Hij was aan het opsparen. We hebben ons volgegeten met salades, sushi, pasta’s, pizza en nog veel meer en uiteraard werd het afgesloten met grandioze desserts. Oooooooooo, waarom hadden ze nou net die chocoladesouffle?!
Ik heb me samen met de andere vrouwen te goed gedaan aan deze vrouwenlekkernij. Daar gingen alle verbrande calorieën van alle hikes.
Na de lunch waren we met z’n 12en zwanger inclusief de twee heren.

Toen was het tijd voor de strip. Tja, wat moet je daar nou over zeggen.We waren al gewaarschuwd voor het grote spoorzoekersprobleem in de MGM-Grand dus daar konden wij uiteraard niet voor onderdoen. Na ons te hebben vergaapt op dit immense hotel inclusief leeuwenkooi moesten ook wij concluderen dat we verdwaald waren in een hotel.

Die avond was het tijd voor het tweede deel van de Vegas Surprise. Om 21.00 kwam er een immense Hummerlimosine voorrijden waar we met ongeveer 25 man in konden. De champagne en bier vlogen om de oren (ook ijsklontjes helaas aangezien de Duisters zich weer niet konden gedragen). In deze limo kregen we een sightseeing van 2 uur door Vegas met verschillende stops. Freemont Street was zeer drukwekkend met een grote lichtshow van Queen.
Na 2 uur werden we bij de Bellagio afgezet en zijn we nog wat gaan drinken bij Margarittaville. Een zeer geslaagde avond en ook de laatste officiële avond van deze trip. Deze avond was het afscheid nemen van Kyle en de meesten van onze reisgenoten. Thanks Guys!

Zaterdag waren we nog met z’n vieren over. Drie Zwitserse en deze Hollandse dame in kwestie. Zaterdag hebben we geshopt, geshopt en nog meer geshopt om de hitte te ontlopen want het mag wel duidelijk wezen dat Las Vegas midden in de woestijn ligt. Niet normaal meer! Het is heet!!
In de namiddag zijn we de Strip verder gaan verkennen en hebben we ons zitten vergapen op de vele hotels.

In Hotel New York is compleet Broadway nagebouwd, rijdt er uiteraard een gigantische rollercoaster door het hotel en de Coyote Ugly Bar mag uiteraard ook niet ontbreken.
In Caesars Palace is het grootste winkelcentrum te vinden waar je op iedere hoek Gucci, Versace, Cartier en Tiffany’s vindt. Het spreekt voor zich dat er in dit hotel de Trevifontein is nagebouwd en dat Gucci zich bevind in het Pantheon.
Het Bellagio valt op door zijn immense waterfontein die ieder kwartier een spectaculair optreden geeft. Niet normaal meer.
De Eiffeltoren is uiteraard het paradepaardje van de hele strip en naast de Tour la Eiffel bevindt zich de Arc de Triomph en een hele bekende fontein waar ik de naam niet meer van weet.
In Little Venice waan je je op het San Marcoplein en tussen alle designerwinkels zie je gondels varen waar toeristen een onmenselijk bedrag voor neertellen en nadien beweren dat ze Venetië in het echt hebben gezien.
Amerikanen kunnen zo beweren dat ze in Europa zijn geweest want ze hebben immers Venetie, Parijs en Rome gezien.
In het Treasure Island hotel ligt een enorm piratenschip waar ’s avonds gigantische shows worden gegeven en zo kan ik nog wel eeuwen doorgaan.

’s Avonds is het helemaal te gek voor woorden. Vegas is een grote show. Alles gaat 24 uur door en ik wil niet eens weten hoeveel geld hier op een dag op gaat. Mijn eigen geld gaat hier al sneller dan me lief is dan heb ik nog geen stuiver in een automaat gestopt.

Eneco zal maar al te graag afnemer zijn in Vegas alhoewel de hotels met onze enegergieprijzen zich nog wel een tweede keer achter hun oren zouden krabben.
Dit is werkelijk echt de meest idiote stad die ik ooit in mijn hele leven heb gezien.

Of je nou in je vrijetijdskloffie loopt of in galajurk, het maakt niet. Je komt overal binnen. Velen Amerikaanse vallen op door bling bling creaties waardoor het plastic-fantastic-gehalte erg groot is in Vegas. I'm a barbiegirl in a barbieworld!

Na twee dagen in de meest idiote stad ter wereld hebben gelopen (auw, mijn voeten doen zo zeer) is het tijd om naar huis te gaan.

Kelly

Foto's bij dit blog

Voorvertoning MGM Grand

MGM Grand

Voorvertoning Vegas by night

Vegas by night

Voorvertoning Waterfontein bij Bellagio Hotel

Waterfontein bij Bellagio Hotel

Voorvertoning Hotel New York compleet met vrijheidsbeeld en rollercoaster door

Hotel New York compleet met vrijheidsbeeld en rollercoaster door

MGM Grand

MGM Grand

Vegas by night

Vegas by night

Waterfontein bij Bellagio Hotel

Waterfontein bij Bellagio Hotel

Hotel New York compleet met vrijheidsbeeld en rollercoaster door

Hotel New York compleet met vrijheidsbeeld en rollercoaster door

Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50
Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.