Curacao

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Joe Black

Curacao,
Nederlandse Antillen


Het is carnaval vandaag, het loterijkantoor van Joe Black is dicht. De koerier die het geld moet ophalen kan lekker gaan feestvieren en hij hoeft niet bang te zijn dat hij weer wordt overvallen zoals hieronder is te lezen.

Het is niet de eerste keer dat het gebeurt, maar toch heeft Joe Black Lottery haar systeem nog niet veranderd. Een chauffeur maakt elke avond dezelfde ronde langs de verschillende kantoren om het geld op te halen. Toen hij gisteren bij het hoofdkantoor van de loterij in Santa Maria aankwam, werd hij bedreigd door zes man. De mannen dwongen hem uit de auto te stappen en gingen er vervolgens met auto en al vandoor. De politie is op zoek naar een Toyota Carola en vraagt oplettende bewoners een melding te doen als zij de verdachte auto zien.

Een dag later:
De auto van de chauffeur van Joe Black Lottery is teruggevonden. De Toyota stond in de buurt van Heintje Kool. De politie zoekt nog naar de voortvluchtige verdachten en het geld.
Het bleek uiteindelijk om twee verdachten te gaan in plaats van zes man. Het is nog steeds onduidelijk om welk bedrag het gaat, er is geen spoor van te bekennen.