Curacao image

Curacao


Beste reistijd

Curacao
Nederlandse Antillen
Jwenzkowski

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Curacao

De beste reistijd voor Curaçao is januari t/m juni. Op Curaçao heb je met zon, een frisse wind en nauwelijks regen het hele jaar door niets te klagen. Oktober t/m december zijn meer bewolkt, met af en toe een hevige bui. Het orkaanseizoen loopt grofweg van augustus t/m september, maar de eilanden worden nauwelijks aangedaan.

De beste reistijd voor Curaçao is januari t/m juni
De beste reistijd voor Curaçao is januari t/m juni. Foto: Ilvy Njiokiktjien

Beste reistijd Curaçao

In de weertabel hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand. De beste maanden om te reizen zijn groen gemarkeerd.

Klimaat Curaçao

Temp (° C)
Neerslag (mm)
 
 
 
jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
27
27
27
28
28
29
28
29
29
29
28
27
37
19
8
13
14
18
31
25
35
65
78
66

Op Curaçao is het het hele jaar lekker weer
Op Curaçao heb je met zon, een frisse wind en nauwelijks regen het hele jaar door niets te klagen. Foto: Ilvy Njiokiktjien

Feestdagen Curaçao: wanneer heeft Curaçao vrij? 

2 juli Lintjesdag.

Reisadvies Curaçao: is Curaçao veilig?

Check de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.

Alle beste reistijden in handige pocket

Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Je koopt de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,00 hier