San Cristobal de las Casas

De stad San Cristobal de las Casas in Chiapas heeft een indrukwekkende kathedraal en is de uitvalbasis voor naastgelegen indianendorpjes. De stad ligt in het zuiden van San Cristobal de las Casas, niet ver van de historische Mayastad Palenque. Door de prachtige koloniale architectuur is San Cristobal de las Casas een populaire bestemming.

Informatie over San Cristobal de las Casas

Beste foto's & tips van San Cristobal de las Casas

'502529' door kevindm '502529' door kevindm

MexicoSan Cristobal de las Casas

MexicoSan Cristobal de las Casas

San Cristobal

kevindm

San Cristobal is een gezellig druk stadje om s'avonds te vertoeven lekkere restaurantjes kleine marktjes met handgemaakte spulletjes. Mooie koloniale architectuur. Was onze rustplaats na mayastad Palenque.

'522267' door sidonius '522267' door sidonius

MexicoSan Cristobal de las Casas

MexicoSan Cristobal de las Casas

Wat is de boodschap..

sidonius

Bij mijn vorige upload had ik het over muurreclame of geschilderde berichten op de muren van San Cristóbal de las Casas. Dit is er ook een. Ik begrijp de boodschap echter niet, jullie wel? Waarschuwt deze oude dame ergens voor, heeft ze een pleister om haar vinger en is het een EHBO post, wie zal het zeggen? Met dank aan Vulture: het is het gebaar van de duivel, of de stier (2 hoorntjes), maar ook van hard rock of Metallica. Ben nog steeds benieuwd wat er dan in dat gebouwtje gebeurt...

Laat kaart zien