Puerto Vallarta

Puerto Vallarta is een van Puerto Vallarta's meest levendige badplaatsen met een mooi oud centrum. Het strekt zich uit over de blauwe Bahía de Banderas (Baai van Vlaggen) en wordt omgeven door natuur. Een van de mooiste stranden vind je bij Playa de las Animas, waar je met de boot heen kunt gaan.

Informatie over Puerto Vallarta

Beste foto's & tips van Puerto Vallarta

'498538' door Suuzer '498538' door Suuzer

MexicoPuerto Vallarta

MexicoPuerto Vallarta

Beelden aan de stille

Suuzer

Ik heb al eerder een foto van een van de beelden op de promenade (Malecón) van de gezellige badplaats Puerto Vallarta aan de westkust van Mexico. Het is een badplaats aan een van de grootste baaien ter wereld, de Bahia de Banderas. Alleen het oude deel van de stad doet echt Mexicaans aan. Wij logeerden buiten de stad, en zijn hier een middag geweest, te druk, te toeristisch met veel Amerikaanse invloeden. We hebben ons deze dag wel erg vermaakt, langs de promenade vindt je gezellige restaurants, winkeltjes en diverse kunstgalerijen. Overal zie je kunstenaars en straatartiesten. In het centrum heb je een kathedraal, La Iglesia de Nuestra Señora de Guadalupe, die vooral van binnen erg mooi is. Op de Plaza de Armas wordt vaak muziek gemaakt en zijn er straatartiesten te vinden. Daar bevindt zich ook het tequila museum. Je hebt er ook een leuke markt. (een scan)

'510174' door Jeanne '510174' door Jeanne

MexicoPuerto Vallarta

MexicoPuerto Vallarta

Hoe relaxed is dat.

Jeanne

Aan de kust van Puerto Vallarta heeft de orkaan Patricia de mensen flink laten schrikken. Als toerist kun je dit allemaal meemaken. Gelukkig verbleven wij daar onder rustigere omstandigheden. Onze kamer met balkon, gelegen in de zon met dit uitzicht, hoe relaxed is dat!! Graag even openen a.u.b.

'531189' door Jeanne '531189' door Jeanne

MexicoPuerto Vallarta

MexicoPuerto Vallarta

Islas Marietas

Jeanne

Vanuit de haven van Puerto Vallarta varen wij met een katamaran naar Islas Marietas in de Grote oceaan; een beschermd eilandengroep en is beroemd vanwege de zeldzame vogelsoorten, veel Jan van Genten. Een mooie locatie om te snorkelen, duiken, of te kajakken. Voordat wij terug varen bezoeken wij een klein wit strandje Punta de Mita. Tijdens de boottocht zijn dolfijnen, zeeschildpadden en tussen december en maart zelfs walvissen te zien.

Laat kaart zien