Oaxaca

Oaxaca is een staat in het zuiden van Oaxaca. Het is de op vijf na grootste staat van het land, grenzend aan de Grote Oceaan. Het landschap is vooral bergachtig. Oaxaca ligt in het Sierra Madre del Sur-gebergte. Bezienswaardig zijn onder andere El Templo de Santo Domingo de Guzmán en de Basilica of Our Lady of Solitude.

Informatie over Oaxaca

Beste foto's & tips van Oaxaca

'165594' door Esthers '165594' door Esthers

MexicoOaxaca

MexicoOaxaca

Corona

Esthers

Aan het einde van de dag na het werk een lekkere Corona in het centrum van Puebla.

'132823' door Tsjikatilo '132823' door Tsjikatilo

MexicoOaxaca

MexicoOaxaca

Naomi

Tsjikatilo

Herken je haar nog van het duo Naomi en Ferdinand? van Noami heb ik ook wat portretfoto's genomen... Ik vond Naomi nl. helemaal geweldig. Terwijl ik snel wat foto's nam sperde zij haar mond wijd open en zo bleef hij ook staan tot ik stopte met klikken....aparte manier van lachen, maar oh zo'n leuk! Ik word er nog vrolijk van.

'279104' door Rsteeghs '279104' door Rsteeghs

MexicoOaxaca

MexicoOaxaca

Folklore

Rsteeghs

Deze week ga ik elke dag een eigen thema weergeven in mijn foto’s, dat lijkt me wel eens een keer leuk. Van godsdienst, tot de Tsunami en bijzondere gebouwen om er alvast een paar te verklappen. Maar ik begin met kinderen die een speciale activiteit uitvoeren. Dit meisje nam deel aan een optocht om de heilige maagd van Puerto Escondido te eren. Ze was gekleed in de traditionele klederdracht en liep enthousiast mee met haar moeder in de stoet. Ook al was het avond, je ziet dat ze het toch best warm heeft met al die lagen, want het zweet staat op haar lippen.

Laat kaart zien

Laatste Oaxaca artikelen

Zwem in de mooiste lagune in dit Mexicaans verscholen dorpje

Voor lange tijd is dit dorpje onder de radar gebleven, rustig verscholen achter de kliffen aan de kust van Oaxaca in Mexico. Toch is deze strandplaats, genaamd Chacahua, ontdekt. Wat blijkt? Hier ligt gewoon de mooiste lagune ter wereld. Las Lagunas de Chacahua geeft namelijk, op geheel natuurlijke...

Voor lange tijd is dit dorpje onder de radar gebleven, rustig verscholen achter de kliffen aan de kust van Oaxaca in Mexico. Toch is deze strandplaats...