Acapulco

Acapulco is een grote badplaats in het zuidwesten van Acapulco aan de Grote Oceaan. Het is de belangrijkste Pacifische haven van Acapulco en op Cancún na de belangrijkste badplaats van het land. Aan het strand vind je de grote hotels. Deze zijn zo gebouwd dat geen enkel raam uitzicht gaf op de sloppenwijken en er werd ook gezorgd dat toeristen niet door arme buurten hoefden te komen als ze wilden winkelen.

Informatie over Acapulco

Beste foto's & tips van Acapulco

'220437' door jcooink '220437' door jcooink

MexicoAcapulco

MexicoAcapulco

Rotsduikers Acapulco

jcooink

Er is één familie in Acapulco die van vader op zoon leert rotsduiken. Adembenemend tafereel, zeker met zo'n zonsondergang. Honderden toeschouwers die "ooooooooooh" roepen. De heren zijn ware helden!

'462033' door JanKranendonk '462033' door JanKranendonk

MexicoAcapulco

MexicoAcapulco

Kanonnen

JanKranendonk

Kanonnen in het oude Spaanse fort van Acapulco. Behalve een mooi strand, zee, meisjes en grote hotels is er ook historie in Acapulco. Een fort uit de koloniale tijd, met kanonnen die ooit serieus waren maar nu onderwerp voor fotografie. (Moge dat met alle kanonnen gebeuren ;-) )

'260997' door SolMan '260997' door SolMan

MexicoAcapulco

MexicoAcapulco

Op het strand van...A

SolMan

Op het strand van Acapulco proberen ze net als in andere landen hun waren aan de man te brengen. Alleen moesten ze hier wel achter de afrastering blijven.

Laat kaart zien

Laatste Acapulco artikelen

Wauw: hier wil je gewoon wakker worden

Je zit helemaal afgelegen van de rest van de wereld. Op een paar ploeterende babyschildpadden na, heb je alleen de jungle om je heen. Je hebt een adembenemend uitzicht bij zonsopgang, met op de achtergrond het geluid van de ruisende golven. Dit is een plek waar je écht wakker wilt worden!

Je zit helemaal afgelegen van de rest van de wereld. Op een paar ploeterende babyschildpadden na, heb je alleen de jungle om je heen. Je hebt een adem...