Jamaica stekker

Jamaica – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Jamaica, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Jamaica gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Jamaica gebruikt kunnen worden zijn : Type A en B
Stekker A
Stekker B

Informatie over Jamaica

'288956' door Nicole Franken '288956' door Nicole Franken

JamaicaKingston

JamaicaKingston

Stoep.

Op het stoepje in Cassia Park - Kingston in Jamaica trek het leven aan je voorbij. Het blijkt een micro-kosmos en niets is wat het lijkt...

'523820' door RobHoekstra '523820' door RobHoekstra

JamaicaNegril

JamaicaNegril

Early in the morning

We waren erg vroeg op pad deze morgen in het kleine kustplaatsje Negril. Een enkele Jamaicaan was ook al op een maakte zijn bootje klaar voor een nieuwe dag toeristen vermaken boven de koraalriffen van de westkust. Alhoewel ik een echte nachtbraker ben kan ik de rust en stilte van een early morning op zijn tijd ook wel waarderen.

'205695' door MartijnWillemen '205695' door MartijnWillemen

JamaicaOcho Rios

JamaicaOcho Rios

Sunset Orrecabessa

Het schouwspel van ruim een half uur legden we vast vanuit een baai in Orecabessa. HIer zagen we deze adembenemende lucht vlak na dat de zon onderging.

Bekijk alle Jamaica foto's en tips