Santiago de Cuba

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Santiago de Cuba image

Cubaanse mannenbillen - deel 2

Santiago de Cuba
Cuba
Daphnekeune

Cubaanse mannenbillen - deel 2

In mijn vorige Cubaanse Mannenbillen-blog heb ik verhaald over

1) het fenomeen dat de hetero-seksuele Cubaanse man niet accepteert dat een vrouw tijdens het liefdesspel zijn bilpartij beroert,

2) hoe ik dit feit op waarheid heb getest,

3) dat ik dit vervolgens proefondervindelijk heb kunnen bevestigen.

Het verhaal gaat verder vanaf het moment dat ik de dag na de Grote Test verslag deed van mijn onderzoek in het keukentje van mijn docente Spaans.

Ze was -op z'n zachtst gezegd- verbaasd dat ik zonder zichtbaar lichamelijk letsel in haar keuken zat, want volgens haar had ik een klap in mijn gezicht geriskeerd met mijn baldadige handeling.
Toen ik vertelde dat ik na afloop van die avond huiswaarts was gekeerd met het groepje buitenlandse toeristen dat op hetzelfde feest aanwezig was geweest, en dat ik na mijn frustratie over deze opmerkelijke bil-betast-weigering, gelukkig wél ter compensatie even het achterwerk van Brian, (een goedgebouwde Amerikaanse surfdude) mocht beknijpen, was het de beurt aan mijn docente om van haar stoel te vallen.
Brian was door zijn opvallend blonde verschijning al een bekende in Reparto Sueño, dus ze wist onmiddellijk wie ik bedoelde.

"Mocht jij zomaar aan de billen van Brian zitten?!" vroeg ze vol ongeloof en ik zag een stoute twinkel in haar ogen verschijnen....
Op dat moment kreeg ik een idee: wat zou er mooier zijn, dan een vrouw die nog nooit van haar leven mannenbillen had gevoeld, juist díe kans te kunnen bieden?

Dus bezocht ik Brian in de casa particular waar hij verbleef en legde hem mijn plannen voor. Sportief als hij was, deelde hij mijn mening dat een vrouw toch op z'n minst eenmaal in haar leven die ervaring moest opdoen, en hij wilde zijn medewerking derhalve graag verlenen.

Mijn docente was in de zevende hemel toen ze dit goede nieuws vernam, en we maakten meteen een afspraak voor diezelfde avond.

Zo gebeurde het dat Brian en ik enkele uren later, na het invallen van de duisternis, aanklopten bij de deur van mijn docente. Zij had zich speciaal voor deze gelegenheid helemaal opgedoft: haar haren waren opgestoken, ze had zich opgemaakt en droeg een mooie jurk. Achter haar stond een ietwat zenuwachtige schoonzus die door haar in vertrouwen was genomen en die blozend vroeg of zij misschien ook....????? Brian stemde in.

Dus liepen we met z'n vieren de wijk uit op zoek naar een geschikte en afgelegen plek om de bil-betasting in het grootste geheim te kunnen uitvoeren.
Zo kwam het dat -op een donker plekje, verscholen achter een grote dikke boom- deze twee Cubaanse dames enkele minuten de geneugten van De Mannenbil (zij het dan een Amerikaanse) hebben mogen ervaren.

Ik heb zelden zo ontzettend veel plezier gehad, want om twee volwassen Cubaanse vrouwen van midden dertig, te zien veranderen in giebelende pubermeisjes, terwijl een Amerikaanse surfdude geduldig, quasi onverschillig en schijnbaar onbewogen de kneepjes ondergaat.....is een fantastisch beeld dat ik na inmiddels 7 jaar nog altijd zó voor me zie.

Toen we even later weer naar huis liepen en de nu ingewijde dames aan Brian vroegen of hij het ook fijn had gevonden, sprak hij de onsterfelijke woorden: "It was as good for me as it was for you!"

Ik had werkelijk het gevoel dat hier een stukje geschiedenis werd geschreven, al was het alleen maar in het boekje van deze twee Cubaanse dames.