Arenal Volcano

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Baldi Hot Springs

Arenal Volcano,
Costa Rica


Vanuit La Fortuna, bekend vanwege haar [url="http://www.columbusmagazine.nl/noord_en_midden-amerika/costa_rica/arenal_volcano/reisreporter/fotos/315900.html" target="_blank"]schitterende vulkaan[/url], kunnen er verschillende uitstapjes worden gemaakt zoals naar [url="http://www.columbusmagazine.nl/noord_en_midden-amerika/costa_rica/arenal_volcano/reisreporter/fotos/306108.html" target="_blank"]Iguana Bridge in El Muelle[/url]. Let op bij het nemen van foto's voor het voorbij scheurende vrachtverkeer. Een andere populaire activiteit is een boottochtje over de rivier [url="http://costa-rica-guide.com/Natural/Negro.html" target="_blank"]Cano Negro[/url].

Na een dagje toeren in de warmte en/of stoffigheid wil je niets liever dan je [i]zo snel mogelijk opfrissen[/i]. Laat ik een alternatief bieden: [url="http://baldicostarica.com/" target="_blank"]Baldi Hot Springs[/url]. Het complex heeft [url="http://baldicostarica.com/tour/" target="_blank"]25 verschillende baden[/url], 3 natte barretjes, 2 restaurants, een spa en een sauna. Het is een heerlijk ontspannend uitje, geschikt voor het hele gezin en de baden zijn handicapvriendelijke en eenvoudig te betreden.

Naast een warmwaterbad (65 graden is de warmste) ligt meestal een koudwaterbad. Hierdoor kan je steeds opwarmen en dan weer afkoelen. Je zal merken dat je een gegeven moment toch in één bepaald (warmwater-)bad uitkomt. Er wordt gezegd dat je [b]een prachtig zicht op de vulkaan Arenal[/b] hebt, terwijl je in het water aan het dobberen bent. Ik kan dit helaas niet bevestigen, we waren er `s avonds. Helaas was de vulkaan rustig en konden wij ook geen [b]lavastroompjes[/b] zien. Ik heb van horen zeggen dat die een magnifiek gezicht is!

Je kunt kiezen voor [url="http://www.fortunawelcome.com/hot-springs/baldi-costa-rica/#rates" target="_blank"]verschillende arrangementen[/url], afhankelijk van de tijd die je wilt doorbrengen in het complex. Wij kozen voor een Unlimited Pass with Lunch or Dinner. Het eten vond ik maar zozo. Ga voor een hapje naar het dorpje Fortuna. Er zijn in dit leuke dorpje genoeg gezellige en lekkere eettentjes.

MAAR, vergeet niet om van een [i]heerlijke cocktail [/i]in een van de [url="http://www.google.nl/imgres?q=baldi&hl=nl&client=firefox-a&sa=X&rls=org.mozilla:nl:official&biw=1608&bih=806&tbm=isch&prmd=imvnsb&tbnid=iS1a-jV_5jABmM:&imgrefurl=http://www.mhevensen.com/2007/01/monteverde_to_fortuna_san_carl.html&docid=pI40Lq6NXtFh_M&imgurl=http://www.mhevensen.com/baldi-hot-springs.jpg&w=795&h=216&ei=e5a6TqfNEo2g-AaMw4j8Bw&zoom=1&iact=rc&dur=517&sig=114905177917846665489&page=2&tbnh=52&tbnw=193&start=29&ndsp=30&ved=1t:429,r:13,s:29&tx=130&ty=30" target="_blank"]natte barretjes[/url] te genieten!

Adres: Del Centro De La Fortuna 4 Km, San Carlos, Fortuna, 83-6151 Costa Rica
E-mail: reservations@baldicostarica.com of info@baldicostarica.com
Telefoon: 020 206 1730