Bermuda malaria

Is er malaria in Bermuda en wat zijn de malaria gebieden Bermuda? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Bermuda, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Bermuda. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Bermuda verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Bermuda om te zien of jouw Bermuda reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Bermuda is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Bermuda

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Bermuda.  

Informatie over Bermuda

Meer Bermuda inspiratie

'375472' door Hanwag '375472' door Hanwag

BermudaHamilton

BermudaHamilton

Horseshoe bay beach

Tijdens een reis langs de Grote Oceaan heb ik een tussenstop op het Bounty Island Bermuda, wat van oorsprong Engelse invloeden heeft zoals links rijden en stuur aan linkse kant. Het eiland is berucht om zijn Bermuda Triangle, en wordt omringd door een rif, waar menig schepen zijn gezonken, en je prachtig kan duiken op nog geen 15m diepte. Ook vindt je hier een van s'werelds mooiste verkozen strand: Horseshoe bay beach. Tijdens het hoogseizoen ligt dit strand helaas afgeladen met touristen, maar buitenom dit seizoen waan je je hier nagenoeg alleen.

'392201' door Bluebird '392201' door Bluebird

BermudaHamilton

BermudaHamilton

Korte Broek Agent

In Hamilton op het eiland Bermuda lopen veel mensen in korte broek. Ook deze agent die buiten het hoofd koel houden ook zijn benen koud hield. Alhoewel... Onder de officiële korte broek draagt men wel lange kniekousen. Bermuda is heel lang een Britse kolonie geweest en dat valt goed af te zien aan de pet die deze verkeersagent draagt. De korte broek is op dit eiland een nette manier van kleden in tegenstelling tot bij ons.

'439753' door CDees '439753' door CDees

BermudaHamilton

BermudaHamilton

Sunset Bermuda

Het plaatje zegt genoeg: Een mooie sunset over het Bounty Island Bermuda in the great atlantic. Bermuda is overigens van Engels invloeden en dat is te merken in het verkeer en hun eigen geld.

Laat kaart zien

Laatste Bermuda artikelen

Met onze reisgids Bermuda ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.