Great Inagua NP beste reistijd

Het weer in de Bahama’s

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de Bahama’s te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in de Bahama’s? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor de Bahama’s

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de Bahama's:Vergeleken met de rest van de Caribische familie stelt het regenseizoen tussen mei en oktober op de Bahama’s niet veel voor. Maar regen blijft regen en is samen met het orkaanseizoen, juni t/m november, het beste te vermijden. Blijven over de winter- en voorjaarsmaanden december t/m april. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september.


Reisadvies Bahama's: zijn de Bahama's veilig? 
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
10 juli Onafhankelijkheidsdag, 1 augustus Dag van de Emancipatie, 12 oktober Dag van de Helden.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Great Inagua NP

Laat kaart zien