Eagle Beach beste reistijd

Het weer op Eagle Beach

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Eagle Beach te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is voor Eagle Beach? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Eagle Beach

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Eagle Beach:De beste reistijd voor Eagle Beach is januari t/m april. Het regenseizoen op deze eilandenband in de Caribische Zee valt tussen juni en november. Naast korte maar heftige stortbuien ‘trotseer’ je van juni tot en met augustus ook nog eens temperaturen van ver in de dertig graden. Voor geslaagd eilandhoppen kies je voor een vertrek tussen eind december en april. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september.

Reisadvies

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
1 augustus Dag van Emancipatie.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

Informatie over Eagle Beach

Beste foto's & tips van Eagle Beach

'449297' door Soraya '449297' door Soraya

ArubaEagle Beach

ArubaEagle Beach

Divi Divi

Soraya

Als ik aan Aruba terug denk, is de Divi Divi boom in combinatie met mooie stranden en heerlijk weer wel een van de eerste dingen waar ik aan denk. Aruba, one happy island :)

'504792' door joostboerman '504792' door joostboerman

ArubaEagle Beach

ArubaEagle Beach

Klein maar mooi.

joostboerman

Ja hoor op aruba zijn ze ook van klein tot groot slangen! Deze kleine rakker zat lekker to relaxen met het warme weer. Overdag niet zo veel te zien avonds komen zijn ze meer active. Geen idee wat voor slang het is iemand een idee? joost

'562482' door DvanderWelle '562482' door DvanderWelle

ArubaEagle Beach

ArubaEagle Beach

Yuwana

DvanderWelle

In het Nederlands wordt deze leguaan de groene leguaan genoemd. In het Papiamento heet deze leguaan Yuwana of Yuana. Deze naam is van oorsprong afkomstig van het Indiaanse woord Iwana of yuana. Deze dieren zie je werkelijk overal voorbij komen op Aruba. Kijk ook 's morgens vroeg eens hoog in de cactussen...

Laat kaart zien