Arikok NP

Hier ontdek je de wilde kant van Arikok NP. Dit rotsachtige park met massa's cactussen werd in 1972 gesticht rondom de twee hoogste heuvels van Arikok NP: Jamanota en Arikok. Een aantal routes voor de auto en wandelpaden voeren langs lemen cunucu-huisjes en varkens- en geitenkoraal. Ook eeuwenoude rotstekening van Indianen zijn door het hele park te zien.

Informatie over Arikok NP

Beste foto's & tips van Arikok NP

'309071' door FRIEDAJANSEN '309071' door FRIEDAJANSEN

ArubaArikok NP

ArubaArikok NP

Zeldzaam Shoko

FRIEDAJANSEN

Dit is een foto van de Shoko-uil. Zij leven alleen op Aruba, ongeveer 20 cm groot. Zij zijn zeer zeldzaam. Nog maar iets van 40 paartjes. Zij maken hun nest op de grond in een bergje zand. Omdat er zoveel boa's zijn worden er veel opgegeten. (boa's ingevoerd en losgelaten..een grote plaag)

'252608' door karinmaartense '252608' door karinmaartense

ArubaArikok NP

ArubaArikok NP

Natural Pool

karinmaartense

Deze foto is genomen vlakbij de Natural Pool in het National park Arikok. Op deze foto is goed te zien dat aan de Oostkant van Aruba de zee een stuk ruiger is en daarom wordt zwemmen aan deze kant dan ook niet aangeraden.

'344798' door damfschoenmakers '344798' door damfschoenmakers

ArubaArikok NP

ArubaArikok NP

Oerdier 2

damfschoenmakers

Nog een foto van zo'n mooi oerdier die langs de kust zijn eten aan het zoeken was. Ondanks dat ze log overkomen kunnen ze razendsnel zijn.

Laat kaart zien