Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa image

Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa


Beste reistijd

Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa
Nieuw-Zeeland
Erwin

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa

Het weer bij Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is bij Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Nieuw-Zeeland Noord:Het zeeklimaat maakt het Nieuw-Zeelandse weer onvoorspelbaar. Het kan van het ene op het andere moment omslaan. De drukste seizoenen zijn de zomer, december t/m februari, en de winter, mei t/m augustus. Wie dus in alle rust van Poverty Bay, Hawke's Bay en Wairarapa wil genieten zonder per se de warmste en koudste dagen mee te pakken kiest voor de maanden februari, maart, oktober en november.