Wyoming image

Wyoming


Beste reistijd

Wyoming
Verenigde Staten
Dauwdruppel

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Wyoming

Het weer in Wyoming

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Wyoming te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Wyoming? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Wyoming

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 


 De gemiddelde temperatuur en neerslag in midden Verenigde Staten:
Over het algemeen heeft het  najaar een lichte voorkeur. De temperatuur is op de meeste plekken aangenaam, de tickets wat goedkoper en in de lente pik je de langste dagen mee. Het voorjaar kent nogal wat stormgevaar met tornado’s in het midwesten en orkanen langs de zuidoostkust en de Golf van Mexico. In de winter heb je de grootste golven en regent het iets meer. In de zomer is het iets warmer. Eind december t/m maart is het erg druk, dus dat is misschien wèl iets om rekening mee te houden.