Samana schiereiland image

Samana schiereiland


Beste reistijd

Samana schiereiland
Dominicaanse Republiek
Mariekeroeleveld

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Samana schiereiland

Het weer op het Sanama schiereiland

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor het Sanama schiereiland te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is op het Sanama schiereiland? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor het Sanama schiereiland

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de Oost-Dominicaanse Republiek:De beste reistijd voor de Dominicaanse Republiek is januari t/m april. Over de temperatuur heb je in de Dominicaanse Republiek nooit te klagen. Het is alleen de regen die een zonovergoten vakantie tussen mei en november, vooral in het noorden, in de weg staat. Wie liever geen Georges of David (de grootste orkanen die de republiek troffen) ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september.