Málaga reisblogs

Clubbing in Marbella

Inmalaga was er (tot 13 jan 2012) Gepost op 16 jan 122 reacties

Jettsetting in Marbella is niet voor iedereen weggelegd. Op de ‘Golden Mile‘ aan de westkant van Marbella maakt de Russische alfaman zijn entree in een Rolls-Royce. Een zichzelf respecterende Nederlandse wannabe verschijnt op zijn minst in een Porsche aan de poorten van The Suite.

Het hedonisme begint bij € 12 voor een glaasje wijn tussen een uitgekiende mix van Thaise, Arabische en Spaanse parafernalia. Zelfs de ijsblokjes werken mee aan de sfeer door een discreet licht af te geven. De muziek is opwindend, gladjes, spannend.

Middernacht transformeert het restaurant tot een club waarin schaars geklede nachtvlinders via tafels en Perzische tapijten naar de houten dansvloer dwarrelen. Als de klok twaalf uur heeft geslagen blijft op deze zwoele winteravond Assepoester hangen ook al zijn er geen koningszonen meer te verwachten.

Slechtgehumeurde lijfwachten communiceren non-verbaal dat hun werkgevers hier niet zijn voor een goed gesprek, ook niet met hun verloofdes voor één nacht. Oogcontact, nog ander contact is gewenst met dezeBokito’s. Alleen een flinterdunfineerlaagje van Swaroski diamanten onderscheidt deze moderne mens nog van de clubbende* Homo Erectus.

Het is zien en gezien worden temidden van bling bling totdat de glazen muiltjes beginnen te knellen waarna Assepoester besluit om samen met haar prins huiswaarts te keren in hun roestige koets..

*to club in het Engels betekent ook knuppelen

Inmalaga Positie 16819 (0 p.) Lid sinds 01-12-2011 Foto's en tips: 7 Blogs: 18 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Een wandeling vanaf Trevélez in de Alpujarras
4 3
Gepost op 26 juli
Spanje Granada
Middernachtzon
4 0
Gepost op 12 juli
Zweden
De Belgen komen eraan
4 0
Gepost op 09 juni
Spanje Málaga

Reacties bij deze blog

Inmalaga

Door: Inmalaga • Geplaatst op

@Corrie:

De apenrots zorgt altijd voor veel vertier.

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Grappig verhaal!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.