Belgrado reisblogs

Weekendje Belgrado

dannyvdm bereidt zich voor Gepost op 07 jan 122 reacties

De eerste reizen voor 2012 staan al op het programma. Allereerst een mannenweekendje in Europa en daarna een mooie verre reis met mijn vriendin.

Maar allereerst het mannenweekendje. De afgelopen jaren zijn we met een grote vriendengroep altijd naar Center Parcs gegaan. Daar hebben we met z'n allen altijd 2 huisjes gehuurd en was het plezier maken, films kijken, waterpijpen, gamen, zwemmen, uit eten gaan en ook altijd een dagje weg. Maar na enkele jaren had ik dit wel gezien; Center Parcs is immers altijd hetzelfde. Ik stelde voor met enkele anderen om eens een weekendje weg gaan naar een mooie Europese stad. DIt bleek bij de meesten toch niet hoog op het verlanglijstje te staan, waardoor er maar een groep van 5 man overbleef. Vorig jaar zijn we daarom met z'n 5en naar Madrid gegaan. En het was reuze gezellig en heel erg mooi.

Voor 2012 zochten we iets anders. Een land in Oost-Europa of in de Balkan. Na lang wikken en wegen tussen Riga, Talinn, Belgrado, Stockholm, Sarajevo is de keuze uiteindelijk gevallen op Belgrado. Van 26 mei tot 30 mei hebben we een appartement gehuurd en zullen we de stad gaan verkennen. Het is voor het eerst dat ik de Balkan in trek, en ik heb nog niet echt een goed beeld bij Belgrado. Zijn er al mensen eerder hier geweest? En wat zijn zoal de bezienswaardigheden die we moeten zien? Zijn er nog leuke tips voor dingen die we daar kunnen doen? Ik verzamel graag alle informatie zodat we goed voorbereid op pad kunnen gaan!

Ik heb er zin an!

dannyvdm Positie 150 (6438 p.) Lid sinds 14-12-2009 Foto's en tips: 137 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

BElgrado is de meest fantastische stad waar ik in de balkan/ oost europa geweest ben. Bezoek voor restaurantjes, juice bars Strahanica Bana, Voor traditionel keuken, skadarlija (oudste straat van belgrado) Zoek goed uit wat jullie willen gaan bezoeken omdat veel bezienswaardigheden ver van elkaar liggen. Voor een betrouwbare huurauto kun je op de luchthaven terrecht bij Yu-tim rent a car (vraag naar Sasha. De mensen zijn super vriendelijk. Kortom, jullie zullen je zeker vermaken!!!

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Ben er ook nog niet geweest. Er staat een tip op deze site. Natuurlijk veel plezier gewenst!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.