Rusland

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Rusland image

Rusland

Rusland
Europa
Wampie

Nog even en dan .......

Nog 10 dagen en dan lekker op vakantie naar Rusland. Pff, ik heb er echt naar uitgekeken en kijk er nog steeds naar uit. Ik ben echt toe aan vakantie. Van de week mijn koffer maar uit de box gehaald en schoon gemaakt. Wat was dat ding vies, zeg! Bah! Dacht dat het een grijze koffer had, maar toen ik hem schoonmaakte werd hij ineens zwart. Dat was verrassend!!!!

Ik heb nu al kriebels in mijn buik voor de vakantie en mag hopen dat alles goed mag gaan lopen. Ik moet sowieso alles gaan klaar leggen, zowel bij mijn moeder als bij mijn vriend. Ik moet eerst een week op een andere lokatie werken binnen Amsterdam en dan eindelijk twee weken vakantie. Ik heb er echt zoveel zin in. Ook om het feit om te fotograferen, want dat ga ik zeker doen in Rusland. Heet schijnt erg mooi te zijn in St. Petersburg en Moskou, dus dat moet ik nu nog maar even afwachten. Daar baal ik wel even van!!!

Ik moet komende week ook even mijn bezienwaardigheidslijsten even uitprinten en in een mapje stoppen. Ik hoop dat we de meeste dingen kunnen bekijken, die ik graag wil zien. Ik heb alles zorgvuldig uitgezocht e.d. We nemen ook wat reisboekjes mee. Dat vind ik leuk om in mijn verslag, zowel online als in mijn notitieblok, wat informatie te schrijven over de bezienswaardigheden, die we hebben bezocht. Ik vind het ook leuk om informatie te delen met andere en te laten zien waar ik ben geweest.

Ik hoop dat ik mijn site over Rusland kan updaten als ik daar ben. Zover ik weet hebben we toegang tot internet in beide hotels, dus dat neem ik dan maar aan. Het is pas daar dat we het zeker weten, want ik neem mijn laptop mee op vakantie. Dit heeft ook te maken i.v.m. mijn opleiding, want moet in die periode ook aan mijn eindtoets werken voor mijn opleiding. Ik volg nl. een opleiding voor Informatiebeheerder. Dus ik moet ook aan de slag. Jammer genoeg! Maar ik hoop dat ik de grootste gedeelte komend weekend al kan maken. Zeker weten! Doe ik het niet.Ook moet ik nog steeds bijlage sturen van mijn vorige toets. Dat moet ik ook van het weekend even doen!! Dus nog even druk voordat ik op vakantie kan. Dan heb ik ook nog een sollicitatietraining net voordat ik vertrek. Daar ben ik niet zo blij mee. Maar goed!! Wie ben ik?

Dus nog een hoop te doen voordat ik pas kan vertrekken. Maar dat is niet zo erg. Ik sla me er wel doorheen. Het komt wel goed, hoop ik. Als ik maar op vakantie kan gaan. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb er zo naar uitgekeken,. We redden het wel in Rusland.

Hopelijk snel meer!!

Groetjes,
Wendy