Utrecht reisblogs

Tweede dag Amersfoort

fotografiewhekman was er(tot 07 jul 2012) Gepost op 06 jul 120 reacties

Vannacht niet zo best geslapen. Bed vind ik niet echt lekker. Maar goed!! Je kan niet alles hebben! Mis wel onder andere een radiowekker en een w.c.bril. Jammer!!

Vandaag bij het overgebleven stadsmuur geweest. Hopelijk een paar mooie foto's gemaakt. De Koppelpoort, Kamperbinnenpoort en de Monnikendam waren ooit ook onderdeel van het oude stadsmuur, maar de Koppelpoort was tevens ook een stadpoort. De Kamperbinnenpoort hebben we gisteren al bezocht en gefotografeerd. Dus vandaag maar ook meteen de Koppelpoort en de Monnikenpoort bezocht en gefotografeerd.

Ook zijn we naar het Hofje de Armen de Poth geweest. Dat was erg mooi. Daar spraken we één van de bewoners en deze mevrouw vertelde dat het er heerlijk wonen is, maar de huisje zijn wel erg klein. Meer had ze ook niet nodig.

Valkbij de Koppelpoort vindt je de laatste bierbrouwerij, nl. 'De Drie Ringen'. Hier hebben een Blondbiertje geproefd, maar vond het niet echt bijzonder. Natuurlijk zijn we ook naar de Kei geweest.

Het was wel vermoeiend, omdat we bijna alles te voet hebben gedaan. Behalve van het hotel naar centrum en teurg hebben we met de bus gedaan. Dat is wel te doen. De bushalt is ongeveer 3 minuten van het hotel. Dus dat is wel fijn. Vanavond lekker uitrusten op de kamer en morgen helaas weer terug naar huis.

fotografiewhekman Positie 13385 (0 p.) Lid sinds 14-05-2012 Foto's en tips: 16 Blogs: 9 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Valkenburg en Heerlen
4 0
Gepost op 05 november
Nederland Limburg
Valkenburg/Heerlen
0 2
Gepost op 17 oktober
Nederland Limburg
Tweede volle dag & terugreis naar Nederland
0 1
Gepost op 08 november
Tsjechië Praag

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.