Noord Holland

Pech

agrotewal was hier op 2015-06-07 Gepost op: 2015-06-08 8 reacties.
Een goede week terug van vakantie begint het toch weer te kriebelen om bij zonsondergang even op het strand te gaan kijken, tenslotte is het maar 10 minuten fietsen. Ook wil ik eens mijn grijs filter gaan uit proberen. Dus 's middags nog even met de neus in de boeken, voor de juiste instellingen, normaal fotografeer ik in AV, nu moet ik M gebruiken. Ik heb wat ruzie met mijn statief, daar ben ik niet zo handig mee, dus manlief helpt een handje. Bepakt en bezakt, statief onder de snelbinder, rugzak om ga ik op weg. Ai tegen 21.00 uur is het al een stuk kouder, dan maar wat harder doortrappen. Wat zeg ik doortrappen? Nou zeg maar opboksen, ik weet niet wat mijn fiets voor kuren heeft maar het lijkt wel windkracht 8, hij loopt aan, niet gewoon. Maar niet zeuren, ik zie de zon al verkleuren. De kluft op naar het strand is vandaag te veel voor mij, dan maar een stukje lopen, ook lekker. Voor ik het strand op loop kijk ik nog even naar mijn instellingen, maar op de een of andere manier, krijg ik mijn iso niet verder omlaag dan 400. Waarschijnlijk ergens iets ingedrukt over verschoven met uitproberen statief. Menu doorgelopen, van alles geprobeerd, frustratie alom. Grrrrr, hier word ik niet vrolijk van, dan maar geen grijsfilter en statief, maar gewoon zonsondergang. Wat schets mijn verbazing als ik het strand op loop, grote dikke buizen ontsieren het strand. In de verte zie ik bulldozers aan het werk. Ik knijp nog even in mijn arm, maar ik ben echt wakker. De zon zakt nog wat lager, geen mooie wolkpartijen zoals bij mij in de tuin, geen pier te zien en dan die lelijke buizen. Dit is niet mijn avond, wachten tot de zon in de zee zakt, verspilde moeite. Geprikkeld storm ik terug naar mijn fiets en dan geglibber tussen mijn tenen, tot overmaat van ramp ben ik in verse dampende poep gestapt, vast een hond aan de diarree. Ik heb het helemaal gehad, voeten wassen, slippers schoon spoelen, eerst over die akelige buizen heen. Wat een avond, voorlopig maar even niet naar het strand. Tot ze klaar zijn met het verbreden van het strand zoals ik vanmorgen las op een site.
0
8
Alle blogs van agrotewal
 

8 reactie(s) bij "Pech"

 • profile image comment

  Soms gaat alles fout , je hebt van die dagen . Snel vergeten en de volgende keer gaat alles perfect !

  Door ciske • geplaatst op 2015-06-10 11:04:49
 • profile image comment

  Daar word je inderdaad niet gelukkig van, maar je hebt er een leuk verhaal van weten te maken.

  Door herman m • geplaatst op 2015-06-09 20:10:28
 • profile image comment

  Wat jammer, wel leuk om even met je mee op pad te gaan ;-)

  Door corriedewinter • geplaatst op 2015-06-09 15:54:05
 • profile image comment

  typisch Murphy Law, leuk geschreven blog

  Door marjolijn • geplaatst op 2015-06-08 22:43:05
 • profile image comment

  Goh Anita, had ik je geïnspireerd om 's avonds even naar het strand te gaan, krijg je dit. Maar het heeft je wel een mooie foto en een heel leuk verhaal opgeleverd, moet je maar denken. En nog een hele zomer te gaan met mooie wolkenluchten en zonsondergangen!

  Door sidonius • geplaatst op 2015-06-08 19:46:25
 • profile image comment

  Leuke blog. Je hebt soms zo leuk in je hoofd zitten, maar dan loopt alles anders.

  Door travelbag • geplaatst op 2015-06-08 18:30:44
 • profile image comment

  Soms zit het mee en soms moet je even Apeldoorn bellen. Wel een leuk geschreven blog. tip/ Altijd een zaklampje mee zodat je je instellingen bij goed licht kunt wijzigen . En ik zou kiezen voor de S stand in plaats van de M stand. Avondje eerder thuis even om hetzelfde tijdstip uitproberen en dan kun je de volgende dag met de instellingen van gisteren gelijk aan de slag!

  Door vulture1960 • geplaatst op 2015-06-08 12:34:58
 • profile image comment

  Wat een pech…… Soms heb je van die dagen dat alles letterlijk in het 100 loopt. Volgende keer gaat alles goed, dat weet ik zeker!

  Door WKerkhof • geplaatst op 2015-06-08 10:18:47

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.