Flevoland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Flevoland image

Flevoland

Flevoland
Nederland
TravelGoom

Weg met die troep op RR!!!

Weg met al die amateuristische B-foto’s, saaie privé-dagboeken die we blogs noemen en oninteressante non- tips op deze site!

Ik ga voor de top, de beste, de mooiste, de meest indrukwekkende weergaves met de hoogste kwaliteit vol kleur en een perfecte compositie.
Verhalen van hoge literaire schoonheid die me met een bijna Hitchcock-achtige spanning aan het beeldscherm kluisteren.
Tips over plekken op de wereld waar nog nooit iemand is geweest. Ik wil niet weten dat er een leuk vogeltje in de polder te zien is tussen half februari en de eerste volle maan in maart.
Breng RR terug naar de elite, thuishonk voor proffesionals, de absolute top, laat National Geographic in zijn hempie staan.

Wat moet ik met een foto van weer een witgetopte berg? Ziet zo’n ding er in de Himalaya echt zoveel anders uit dan in de Andes? De Eifeltoren, verlicht, blauw verlicht, rood verlicht, groen verlicht, van onderen, van boven. Doe hem eens horizontaal in hemelsnaam!
Ah gosh, een kikkertje, mooie kleuren hoor en die grote ogen. Ja leuk, maar geen 200x!
Ik word immuun voor de foutgeschilderde kwaakpiraten.

Oh, wat leuk, ‘erfenis van me schoonmoeder gekregen en na lang wikken en wegen dan toch eindelijk die langverwachte reis naar Aruba maken, Mooie stranden hebben ze daar joh, en wist je dat ze er Nederlands spreken. We hebben echt zoveel beleefd, jammer dat we de dolfijnen niet mochten aaien. Zijn echte wilde beesten he, in zo’n bak… En toen ontdekte ik RR en dacht moet hier echt een blog over schrijven.’
Ga terug!

Ik stel voor dat de reactie de 50 beste foto’s selecteert.
Alleen de beste blijven over zodat iedereen overzichtelijk kan zien hoe je erg je best moet doen om er tussen te komen. Foto’s van gebieden binnen 2000km van Nederland tellen niet mee want die kennen we allemaal al. Ik wil de mooiste bergtop, de kleurrijkste kikker, de meest doorleefde gelaatstrek en alleen etenswaren waarvan we de naam en de smaak nog niet weten.
Meer niet!

En de blogs en tips? Alleen plaatsen als meer dan 50% van de redactieleden elkaar aankijken en in koor roepen ‘zo wist je dat, dat ken ik niet’.
Strenge selectie graag!
Ik kan het anders niet meer bijhouden.
Zoveel foto’s, zoveel tekst en allemaal tips die ik toch nooit waar ga maken.
Al die mensen die de hele dag op reis zijn.
Ik wordt er stront jaloers van.

Zo, ik ben mijn ei even kwijt. Bijna Pasen, vandaar…
Moet stoppen want ik ga een korte reis maken.
Er zit namelijk een koolmeesje tussen de begonia’s dus ik ga snel mijn camera pakken…

Tot RR!