Mis ‘m niet: ‘s lands leukste pop-up reiswinkel image
Lkoedam

Mis ‘m niet: ‘s lands leukste pop-up reiswinkel

Op zoek naar reisinspiratie, een reiscadeautje of een onontdekte stedentripbestemming? Loop dan tot en met 8 oktober binnen bij de Amsterdamse pop-up reiswinkel van CityZapper, ’s lands grootste online stedenspecialist. Van Parijs en New York tot onbekende, Columbuswaardige parels als het Duitse Osnabrück en het Franse Clermont-Ferrand; you name it, CityZapper’s got you covered!



Deze wil je niet missen tijdens je shoprondje: CityZappers Pop-Up Store (Foto: Alexander Sporre, CityZapper PopUp)



De wereld zien tijdens je shoprondje door Amsterdam? Trek naar de altijd gezellige Haarlemmerdijk, waar CityZapper de deuren van zijn eerste ‘Pop-Up Store’ heeft geopend. Je vindt er de leukste reisproducten. Een greep uit het aanbod: reisboeken en -gadgets, handgemaakte producten, exotische puzzels en updates over de nieuwste hotspots in steden wereldwijd.



Win!



Wie weet, misschien loop jij weer naar buiten met méér dan waar je voor kwam: een verzorgde reis naar Portland, Oregon (inclusief retourtickets en hotelovernachtingen). Check onze Columbus-reportage over de Amerikaanse staat in editie 66. Hoe ding je mee? Bij je aankoop ontvang je een voucher met een unieke code. Vul die samen met je gegevens in op de CityZapper-website en maak kans! Simpel toch?



Je vindt de Pop-Up Store op de Haarlemmerdijk 41. Wees snel, want hij is slechts (dagelijks) geopend tot zondag 8 oktober. 





Wees er snel bij: CityZappers Pop-Up Store is geopend tot 8 oktober (Foto: Alexander Sporre, CityZapper PopUp)