Macedonië reviews

8
Macedonië
Ilse was hier 15 Mar 2018
Macedonië is nog niet zo toeristisch en is betaalbaar. Erg mooi en prachtig natuurschoon Geen opdringerige mensen. Genoeg te zien, zoals Skopje, Bitola, St. naoum, meer van Ohrid en andere plaatsen. Je kunt er ook zwemmen en zonnen. Lekker temperatuur in de zomer en heerlijk eten.
Land
  • Goedkoop
  • Mooi
  • Niet erg toeristisch
  • Geen
Review geplaatst op 2018-03-15
10
Macedonië
Connie was hier 15 Mar 2018
Als je van natuur en cultuur houd is Macedonie een echte aanrader. Huur een auto en ga de natuurparken bezichtigen,de matkakloof of bezoek Albanie, het reizen er naar toe is al een feest,wat een natuurschoon.. Ook de bergdorpjes,waaronder Malavishta, zijn zeker een bezoek waard, bewondering voor deze mensen die met zo weinig zo tevreden zijn. En GolumGrad, ofwel pelikaneneiland moet je ook zeker gezien hebben. Kortom..Macedonie is geweldig!
Land
  • natuur
  • geen
Review geplaatst op 2018-03-15
9
Macedonië Meren - Prespa en Ohrid
MijnblogEva was hier 31 Jul 2017
Prachtige bestemming!Zowel voor gezinnen waarbij je heerlijke in het zoetwater meer kan zwemmen, als voor avonturiers die de nationale parken willen bezoeken, als cultuur liefhebbers!
Regio
  • zoet water meer
  • lekker weer
  • mooie natuur
  • vriendelijke mensen
  • niet al te duur
  • je moet tegen de warmte kunnen (+- 35C)
  • het water niet drinken (aangeraden)
Review geplaatst op 2017-08-20
10
Macedonië
Als je van natuur en cultuur houd is Macedonie een echte aanrader. Huur een auto en ga de natuurparken bezichtigen,de matkakloof of bezoek Albanie, het reizen er naar toe is al een feest,wat een natuurschoon.. Ook de bergdorpjes,waaronder Malavishta, zijn zeker een bezoek waard, bewondering voor deze mensen die met zo weinig zo tevreden zijn. En GolumGrad, ofwel pelikaneneiland moet je ook zeker gezien hebben. Kortom..Macedonie is geweldig!
Land
  • natuur
  • geen
Review geplaatst op 2016-09-16
8
Macedonië
Macedonië is nog niet zo toeristisch en is betaalbaar. Erg mooi en prachtig natuurschoon Geen opdringerige mensen. Genoeg te zien, zoals Skopje, Bitola, St. naoum, meer van Ohrid en andere plaatsen. Je kunt er ook zwemmen en zonnen. Lekker temperatuur in de zomer en heerlijk eten.
Land
  • Goedkoop
  • Mooi
  • Niet erg toeristisch
  • Geen
Review geplaatst op 2016-10-19
9
Macedonië
DeWereldisBijz0nder was hier 31 Aug 2015
Skopje is een bijzondere stad met zowel de oude Turkse wijk en hele mooie beelden maar ook nieuwbouw die Oost-Europees aandoet. De mensen zijn erg vriendelijk en er is veel te zien ook buiten Skopje zoals Struga en vooral ook Bitola met de oevrblijfselen zijn Romeinse stad.
Land
  • Mooie afwisselende stad.
  • Macedonië is een mooi compact land
  • Vriendelijke mensen
  • Kan zeer heet zijn in de zomer!!!
  • Mensen speken weinig Engels
Review geplaatst op 2017-02-15
9
Macedonië
ingrover was hier 31 May 2014
Het stadje Ohrid aan het gelijknamige meer is een heerlijke vakantie bestemming Het is in opkomst en nog overspoeld door massa's toeristen. als je van cultuur houd zit je hier goed maar ook qua natuur is het prima en ook in de omgeving van Ohrid is voldoende natuur en cultuur aanwezig. Ohrid staat op de werelderfgoedlijst van Unesco,het heeft 365 kerken en heel veel bezienswaardigheden.. Je kunt dan ook het beste een rondleiding nemen met gids, omdat die je heel veel kan vertellen over de omgeving en Ohrid zelf. Al kun je er ook prima zelf uit de voeten.je kunt in het meer zwemmen en boottochten maken. er zijn voldoende mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving en naar de rest van Macedonië.Vanuit hier kun je ook naar Albanië,wat ook voor een deel aan hetzelfde meer ligt en naar Griekenland. Er zijn aardig wat natuurparken in de buurt en leuke plaatsjes..Macedonië is een goedkope bestemming. Het eten,openbaar vervoer,excursies met gids en ook taxi's zijn goed betaalbaar.ook is Macedonië een relatief veilige bestemming.ook voor individuele reizigers
Land
  • goedkoop
  • veel cultuur
  • vriendelijke mensen
  • veel excursie mogelijkheden
  • klimaat
  • veilige bestemming
  • spreken nauwelijks Engels
Review geplaatst op 2016-12-22
9
Macedonië
CDahlkamp was hier 30 Jun 2011
Dit is echt nog een plaats die nog niet door de massa toeristen is gevonden. Wij zijn hier geweest in 2011 en zagen toen alleen locals. Zelfs door onze vrienden, die in Macedonië wonen was dit moeilijk te vinden. Maar de natuur is er ongerept en onaangetast.
Land
  • Prachtige ongerepte natuur
  • Moeilijk te vinden
Review geplaatst op 2017-09-18