Londen Reviews

10

Categorie: Stad

Londen

Hampstead Heath bevindt zich in het noorden van London en is een park van ruim 320 hectare. Ik heb er vele uren doorgebracht met de hond, die er heerlijk los kan rondlopen. Er zijn enkele brede wandelpaden, maar ook heel veel smalle paden die midden over velden en tussen bomen doorgaan. Je waant je écht een ontdekkingsreiziger, wat ook betekent dat je er gemakkelijk kan verdwalen. Gelukkig is er google maps, waarmee je snel je positie kunt bepalen. Het park kent zeer oude bossen, maar ook grote open velden en een mooie oude 'mansion' genaamd Kenwood House met een prachtig aangelegde tuin. Er zijn verschillende vijvers waarin gezwommen kan worden. Er is een vijver speciaal voor vrouwen, één voor mannen en een gemengde vijver. In de zomer zijn ze toegankelijk voor het publiek. Het park wordt vooral bezocht door lokale bewoners, en nauwelijks door toeristen.
Zeer gevarieerd qua natuur
Onontdekt door toeristen
Oude bossen
rondleiding in Kenwood house
mooi uitzicht over Londen

geen gemarkeerde wandelpaden
review geplaatst op 2017-03-27 .

10

Categorie: Stad

Londen

wardfaes was hier op 2016-01-31

Stad die geen introductie nodig heeft. Als tips kan ik je vooral The London Eye en de wissel van de wacht aanraden. Als je echt iets Londens wilt doen, kan ik je een voetbal match aanraden. De sfeer op de metro en in de straten rond een stadion op "Matchday" is iets unieks. E
Complete stad

Dure munteenheid
review geplaatst op 2017-05-25 Door wardfaes.

8

Categorie: Stad

Londen

Ik was in Londen gedurende oud en nieuw. Wauw! De stad is één groot feest. Het vuurwerk vanaf The Londen Eye was fantastisch. Wat ik zelf heel prettig vind, is dat er overdag geen vuurwerk afgeschoten werd. De stad zelf is natuurlijk erg gericht op toerisme, wat aan de ene kant jammer is. Aan de andere kant kunnen ze de enorme hoeveelheid toerisme wel goed verdelen en zijn de wachtrijen ook te doen. Wat ik ook er goed vond in de stad, is het openbaar vervoer. Dit is goed geregeld en makkelijk te begrijpen voor toeristen. Wat daarvan dan weer jammer is, is dat je lang in de trein moet zitten vanaf het vliegveld naar de stad. Omdat wij vrij vroeg naar huis vlogen, moesten we de allereerste metro hebben, om zo de eerste trein naar het station te halen. En zelf toen waren we bijna te laat. Al met al wel een ontzettend leuke tijd gehad!
Goed openbaar vervoer
Mooie bezienswaardigheden
Leuk oud en nieuw gevierd

Overtoerisme
Ligging vliegveld
review geplaatst op 2016-10-17 .

10

Categorie: Stad

Londen

JBussers was hier op 2013-11-30

New Years Eve in Londen, DOEN! Als de viering van oud en nieuw er weer aan zit te komen, begint het bij mij altijd te kriebelen. Waar ga ik het vieren? Wil ik niet naar het buitenland om te kijken hoe ze het daar vieren of blijf ik in ons eigen kikkerlandje. 3 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om oud en nieuw te vieren in Londen. Een pracht ervaring. Voor de London Eye met geweldig vuurwerk. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Het mooiste wat ik er aan vond waren de slagen van de Big Ben om 12:00 exact. Om een goede plaats te bemachtigen moet je wel al heel vroeg klaarstaan. Zo stonden wij recht voor de London Eye op de 2e rij. We hebben daar dan wel al om 18:00 voor moeten gaan staan.... Maar dan heb je wel wat.
Mooi om mee te maken

Lang wachten
heeeeel druk
lastig om met ov in hotel te komen
review geplaatst op 2016-09-18 Door JBussers.

Heb jij een toffe dronefoto gemaakt? Doe dan mee aan onze dronefotowedstrijd 2020 en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Klik hier voor meer informatie.
Heb jij een toffe dronefoto gemaakt? Doe dan mee aan onze dronefotowedstrijd 2020 en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie