Londen image

LondenReviews

Londen
Groot-Brittannië
Yoline

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

* Welk cijfer geef je deze bestemming?
* Welke Columbus Factor geef je deze bestemming?
hoe bijzonder is deze plek en hoe ver ga je buiten de gebaande paden?
1. Platgelopen door massa's toeristen
2. Veel toeristen, maar nog te doen
3. Gebaand pad, maar toch rustig
4. Bestemming buiten de gebaande paden
5. Wauw, hier voel je je nog een echte ontdekkingsreiziger
Wanneer was je hier?
Je review moet minstens 150 en mag maximaal 1500 karakters bevatten. Momenteel zijn het 0 karakters.
Nog een pluspunt
Nog een minpunt
10
Groot-Brittannië Londen
Wardfaes was hier 31 Jan 2016
Stad die geen introductie nodig heeft. Als tips kan ik je vooral The London Eye en de wissel van de wacht aanraden. Als je echt iets Londens wilt doen, kan ik je een voetbal match aanraden. De sfeer op de metro en in de straten rond een stadion op "Matchday" is iets unieks. E
Stad
 • Complete stad
 • Dure munteenheid
Review geplaatst op 2017-05-25
10
Groot-Brittannië Londen
Hampstead Heath bevindt zich in het noorden van London en is een park van ruim 320 hectare. Ik heb er vele uren doorgebracht met de hond, die er heerlijk los kan rondlopen. Er zijn enkele brede wandelpaden, maar ook heel veel smalle paden die midden over velden en tussen bomen doorgaan. Je waant je écht een ontdekkingsreiziger, wat ook betekent dat je er gemakkelijk kan verdwalen. Gelukkig is er google maps, waarmee je snel je positie kunt bepalen. Het park kent zeer oude bossen, maar ook grote open velden en een mooie oude 'mansion' genaamd Kenwood House met een prachtig aangelegde tuin. Er zijn verschillende vijvers waarin gezwommen kan worden. Er is een vijver speciaal voor vrouwen, één voor mannen en een gemengde vijver. In de zomer zijn ze toegankelijk voor het publiek. Het park wordt vooral bezocht door lokale bewoners, en nauwelijks door toeristen.
Stad
 • Zeer gevarieerd qua natuur
 • Onontdekt door toeristen
 • Oude bossen
 • rondleiding in Kenwood house
 • mooi uitzicht over Londen
 • geen gemarkeerde wandelpaden
Review geplaatst op 2017-03-27
8
Groot-Brittannië Londen
Ik was in Londen gedurende oud en nieuw. Wauw! De stad is één groot feest. Het vuurwerk vanaf The Londen Eye was fantastisch. Wat ik zelf heel prettig vind, is dat er overdag geen vuurwerk afgeschoten werd. De stad zelf is natuurlijk erg gericht op toerisme, wat aan de ene kant jammer is. Aan de andere kant kunnen ze de enorme hoeveelheid toerisme wel goed verdelen en zijn de wachtrijen ook te doen. Wat ik ook er goed vond in de stad, is het openbaar vervoer. Dit is goed geregeld en makkelijk te begrijpen voor toeristen. Wat daarvan dan weer jammer is, is dat je lang in de trein moet zitten vanaf het vliegveld naar de stad. Omdat wij vrij vroeg naar huis vlogen, moesten we de allereerste metro hebben, om zo de eerste trein naar het station te halen. En zelf toen waren we bijna te laat. Al met al wel een ontzettend leuke tijd gehad!
Stad
 • Goed openbaar vervoer
 • Mooie bezienswaardigheden
 • Leuk oud en nieuw gevierd
 • Overtoerisme
 • Ligging vliegveld
Review geplaatst op 2016-10-17
10
Groot-Brittannië Londen
JBussers was hier 30 Nov 2013
New Years Eve in Londen, DOEN! Als de viering van oud en nieuw er weer aan zit te komen, begint het bij mij altijd te kriebelen. Waar ga ik het vieren? Wil ik niet naar het buitenland om te kijken hoe ze het daar vieren of blijf ik in ons eigen kikkerlandje. 3 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om oud en nieuw te vieren in Londen. Een pracht ervaring. Voor de London Eye met geweldig vuurwerk. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Het mooiste wat ik er aan vond waren de slagen van de Big Ben om 12:00 exact. Om een goede plaats te bemachtigen moet je wel al heel vroeg klaarstaan. Zo stonden wij recht voor de London Eye op de 2e rij. We hebben daar dan wel al om 18:00 voor moeten gaan staan.... Maar dan heb je wel wat.
Stad
 • Mooi om mee te maken
 • Lang wachten
 • heeeeel druk
 • lastig om met ov in hotel te komen
Review geplaatst op 2016-09-18

TOP REISAANBIEDINGEN

Korte reis door de Schotse Highlands boordevol hoogtepunten

Buro Scanbrit

Korte reis door de Schotse Highlands boordevol hoogtepunten

Een reis met vele hoogtepunten: ontdek nationale parken, kastelen, whiskystokerijen, het Isle of Skye en Edinburgh. Daarnaast overnacht je in een gemoedelijke B&B, een karakteristieke Inn en een kasteel! 

indiv. reis - 10 dagen vanaf €699
Ontdek de Schotse Hooglanden vanuit een kasteel

Buro Scanbrit

Ontdek de Schotse Hooglanden vanuit een kasteel

Ervaar Schotland op een unieke manier en overnacht in een kasteel in het hart van de Schotse Hooglanden. Maak je verblijf extra uniek en maak een avontuurlijke 4x4 safari. 

indiv. reis - 5 dagen vanaf €385
De mooiste routes door Schotland langs kastelen, tuinen en meren.

Buro Scanbrit

De mooiste routes door Schotland langs kastelen, tuinen en meren.

Rij de allermooiste routes van Schotland: van de Argyll kustroute tot de North Coast 500. Indrukwekkende kastelen, wonderschone meren en ruige natuur, je komt het allemaal tegen. 

indiv. reis - 13 dagen vanaf €569
Reis naar de leukste plaatsen van Engeland per trein

Buro Scanbrit

Reis naar de leukste plaatsen van Engeland per trein

Ga badderen in de Romeinse baden in Bath en beklim de kathedraal in Salisbury. Vergaap je aan de prachtige colleges in Cambridge, eet fish and chips in Brighton om vergaap je aan alle bezienswaardigheden in Londen.

indiv. reis - 15 dagen vanaf €1591
Ontdek het Engelse Suffolk door middel van een Treasure Hunt

Buro Scanbrit

Ontdek het Engelse Suffolk door middel van een Treasure Hunt

Doe als de Engelsen en ontdek al puzzelend de mooiste plekjes van graafschap Suffolk. De route gaat naar lieflijke dorpjes met gekleurde vakwerkhuizen als Lavenham en Long Melford. 

indiv. reis - 5 dagen vanaf €299
Ontdek de mooiste plekken van Zuidwest-Engeland

Buro Scanbrit

Ontdek de mooiste plekken van Zuidwest-Engeland

Tijdens deze reis wijkt de natuur geen moment van je zijde. Van spectaculaire kliffen, nationale parken, prachtige zandstranden tot charmante vissersdorpen: dit is Engeland op zijn best!

indiv. reis - 15 dagen vanaf €1099