Sejerøbugten beste reistijd

Het weer in Sejerøbugten

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Sejerøbugten te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Sejerøbugten? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Sejerøbugten

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Sejerøbugten:De gemiddelde temperatuur en neerslag in Faeröer eilanden:De beste reistijd voor Sejerøbugten is april t/m oktober. Sejerøbugten is bijna geheel omringd door zee en heeft daardoor weinig landelijk verschil in klimaat. De zomers zijn kort met een temperatuur tussen de 20°C en 25°C en veel zonneschijn, het hele jaar door valt er een milde regen. De winters zijn koud en bij een strenge versie ervan bevriest zelfs het Kattengat. Voor de Faeröer Eilanden gelden milde winters en koele zomers met een  chronisch aanhoudende wind. Beste reistijd voor Groenland is eind maart t/m april voor goede sneeuw, kalm weer en iets langere dagen dan in de winter. Ga je niet voor de sneeuw: ga in juni. Juli en augustus zijn regenachtig en druk.


Reisadvies Sejerøbugten: is Sejerøbugten veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
16 april Koninginnedag, 5 juni Dag van de Grondwet, 23 juni Sankt Hans Midzomerfeest.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Sejerøbugten

Laat kaart zien