België

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

België image

Met gemengde gevoelens!

België
Europa
Dianethone

Met gemengde gevoelens!

De kogel is door de kerk....gisteren met pijn in mijn hart naar het reisbureau geweest om te betalen. Om mijn vliegticket te betalen! Mijn.....niet ons !
De ziekte van mijn maatje is dusdanig geevolueerd dat een verre reis niet meer mogelijk is.De moeilijkheden zijn te groot,de gedesorienteerdheid maakt dat hij er alleen maar verwarder door wordt en zo is het voor geen van ons beiden nog ontspannend.
Maar dat wil zeggen dat hij,de tijd dat ik weg ben,ergens moet opgevangen worden..,een gespecialiseerde opvang voor mensen zoals hij waarvan de partner er nodig eens tussenuit moet.Want leven met een dementerend persoon is alles behalve makkelijk!
Ik voel me er echter helemaal niet goed bij...heb sterk het gevoel dat ik hem ga in de steek laten,hem dumpen als het ware,hij gaat dat zo ervaren,gaat niet weten wat er gebeurt en het hem uitlegeen...dat begrijpt hij niet meer.
Iedereen zegt me dat ik het moet doen,batterijen opladen is belangrijk om het verder vol te houden,als ik crash,dan is het voor hem ook funest....
Dus,toen mijn zoon en schoondochter vroegen of ik mee wou(de laatste jaren gingen wij samen)heb ik dan maar ja gezegd,wetende dat het me nog veel hartzeer gaat brengen maar tegelijkertijd me er toch op verheugend,met gemengde gevoelens dus!
We gaan in september (nog)maar eens naar de States,beginnend in Seattle om dan ,de kusten van Washington en Oregon volgend,via Californie naar Utah te rijden om dan via LA terug naar huis te vliegen. Er staat vanalle moois op het programma ,geen grote NP,die hebben we al gezien maar terug de wildernis in...slotcanyons in Utah,White Pockets in Arizona,Lassen Volcanic in Californie,Valley of Fire in Nevada en proberen om een permit te krijgen voor de Coyote Buttes South,niet zo spektaculeir zoals de Wave maar zeker ook heel erg mooi!En die permits zijn makkelijker te verkrijgen.En er is nog meer zoals een boottocht op het Lake Powell,Great Basin met de Lehmann Caves....een heel gevarieerd programma,dat is zeker! En als eerste staat Boston op het programma,vandaar vliegen we naar Seattle!
Dus,ik verheug me er wel op en in april gaan we tesamen voor een weekend naar Ameland..dat zal nog wel lukken !!!Daar verheug ik me ook op!
De tijd dat we samen nog hebben moeten we zo kwaliteitsvol mogelijk proberen door te brengen...proberen want gemakkelijk is wel even anders !
En ik weet,de tijd tot september gaat er ene zijn van ups en downs,van gemengde gevoelens dus.....!