Mekong Delta

Mooie fietstocht door de Mekongdelta

Afgelopen winter hebben wij een paar maanden door Zuidoost Azie gereisd. Vanuit Ho Chi Minh city hebben we een drie daagse fietstocht geboekt via Sinbahlo adventure. Van te voren hadden we al van alles op het internet nagelezen, maar het boeken van de trip hebben we ter plekke gedaan. De organisatie is professioneel en het was zelfs geen probleem om last minute de datum nog te verzetten toen we er achter kwamen dat we anders met oudjaar niet in HCM city zouden zijn. Bovendien hebben zijn ons, aan het eind van de tocht, op de bus naar Rach Gia gezet en voor ons een kaartje voor de boot naar Phu Quoc gekocht. Zo konden we makkelijk door naar onze volgende bestemming.
De prijs van de tour is niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld. Je kunt zelf een tour "openen" op een door jou gekozen datum, of kiezen voor het aansluiten bij anderen (maximaal 6 personen) en daardoor de prijs te drukken.
De organisatie is gespecialiseerd in de Mekong Delta en kan diverse soorten tochten aanbieden.

Het fietsen was afwisselend , we bezochten veel leuke plekken zoals de bekende drijvende markt, andere lokale markten, tempels, maakten mooie tochten op de rivier, onderweg natuurlijk de Mekong, rijstvelden en ander moois te zien. Overnachtingen in lokale homestays. De gids en chauffeur waren prima; kundig en enthousiast, fietsen van goede kwaliteit en de hele tour zat goed in elkaar.
Als je dus van fietsen houdt en de mekongdelta goed wilt verkennen is dit een echte aanrader.

Ik heb nog een link bijgevoegd van hun internetsite.

http://www.sinhbalo.com/cgi-bin/app.cgi
1
1

Info over deze tip

Reisreporter
Aantal keer bekeken
581
Geplaatst op
31 Dec 2012
Land
Bestemming
Categorie
Activiteit of excursie
Laat kaart zien
 

1 reactie(s) bij "Mooie fietstocht door de Mekongdelta"

  • profile image comment

    Mooie uitgebreide tip

    Door corriedewinter • geplaatst op 2013-01-03 16:01:15

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.