Dubai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

The greatest!

Dubai,
Verenigde Arabische Emiraten


De Burj Khalifa. Wie kent 'm niet? In het 'echt' is het bijna onmogelijk om dit grote bouwwerk in zijn geheel op de foto te krijgen. Ja, het is eigenlijk onmogelijk want ook hier op deze foto is het onderste gedeelte van de toren (helaas) niet te zien...

Maar wat is deze stad geweldig. Overweldigend. Dubai is tot nu toe de meest bijzondere plek op aarde waar ik ooit geweest ben. Alles straalt rijkdom, pracht en praal uit. Natuurlijk kon een bezoek aan de Burj Khalifa niet ontbreken. Het lijkt net alsof je een achtbaan in gaat. Met een grote lift ga je de hoogte in naar At The Top. Het observatiedek bevindt zich op de 148e verdieping. Buiten op het dek of terras heb je prachtig uitzicht over de hele stad. Je kunt zelfs de Burj Al Arab aan zee zien liggen!

Het beste kun je van tevoren tickets bestellen of kopen in de Dubai Mall. Zo voorkom je lange wachtrijen bij de ingang van de toren. Bezoek ook zo vroeg mogelijk op de dag de Burj Khalifa vanwege de drukte. Dan heb je dat prachtige uitzicht even helemaal voor jezelf!!