Noord Thailand Reviews

9

Categorie: Regio

Noord Thailand

LRison was hier op 2016-11-01

Berg route tussen Chang Mai en Mae Hong Son. Schitterende route over met bossen begroeide bergen, op de toppen mooie uitzichtpunten. Het traject is 240 km en heeft 1864 bochten over bergen to 2000 m. Halfweg is het stadje Pai leuk plaatsje om te overnachten heeft een hel grote avondmarkt. Er ligt een brug gebouwd door de Japanners. Langs de route zijn ook verschillende watervallen te bezoeken. Een bezoek aan het plaatsje Ban Lak Thai is de moeite waard, gelegen rond bergmeertje en theeplantage's tegen de hellingen, je moet dan wel nog 400 bochten extra maken. De Nam Lod Cave moet je bezoeken je vaart er op een bamboe vlot doorheen. Dichter bij Mae Hong Son ligt de bamboebrug Su Thong Pé gebouwd over een riviertje en de rijstvelden naar een Birmese Tempel. Het Tampla natuurpark heeft een bron die uitspringt in een grot het water bevat honderden vissen. Heel leuk is ook langs de route de kraampjes van de Hmong bergbewoners te bezoeken die allerlei waren aanbieden. In Mae Hong Son een bezoek aan de Tempel Chong Kham en bovenop de berg de Wat Phra That Doi Kong Mu zeker de moeite waard. Na de enerverende rit van 1864 bochten door de bergen is het mogelijk om een diploma bij het buro van commercie te halen dat je de rit hebt gemaakt .
Mooie vergezichten
Veel bezienswaardigheden
Ongerepte natuur

Terug rit
review geplaatst op 2016-12-01

Boek nú je goedkoopste vliegticket naar Bangkok mét korting bij Vliegtickets.nl. Gebruik tot 1 januari de actiecode COLBKKDEC18.
Boek nú je goedkoopste vliegticket naar Bangkok mét korting bij Vliegtickets.nl. Gebruik tot 1 januari de actiecode COLBKKDEC18.

Praktische informatie