Khao Sam Roi Yot

Khao Sam Roi Yot betekent "De berg met driehonderd pieken" en is een verwijzing naar de reeks heuvels langs de Golf van Khao Sam Roi Yot. De belangrijkste bezienswaardigheden van het nationaal park zijn de Phraya Nakhon grot, de Kaeo grot en het zoetwatermoeras Thung Sam Roi Yot. Het park is een ideale broed- en overwinteringsplaats voor veel soorten vogels. Khao Sam Roi Yot is gelegen in het centrale deel van Khao Sam Roi Yot.

Informatie over Khao Sam Roi Yot

Beste foto's & tips van Khao Sam Roi Yot

'518524' door santos '518524' door santos

ThailandKhao Sam Roi Yot

ThailandKhao Sam Roi Yot

Tham Phraya Nakhon...

santos

De Tham Phraya Nakhon grot. In het national park Khao Sam Roi Yot ligt een grot. Om deze grot te bereiken moet je tussen de 30-45 minuten flink klimmen en dalen over en door een gebergte. (goed schoeisel is een pre). maar de beloning maar er zijn, In de grot is een schitterende wat gebouwd en deze wordt verlicht door het licht wat van boven de grot in schijnt.

'518544' door santos '518544' door santos

ThailandKhao Sam Roi Yot

ThailandKhao Sam Roi Yot

Aapje

santos

op de terug weg, naar het bezoek aan de grot in het park, zaten er 10tallen, apen in de bomen. Deze apen vielen op door hun witte kringen rondom hun ogen

'518547' door santos '518547' door santos

ThailandKhao Sam Roi Yot

ThailandKhao Sam Roi Yot

Kleine...vissersgemee

santos

Het Khao Sam Roi Yot park kenmerkt zich aan de kust door de vele kleine inhammen, die omgeven zijn door de vele karakteristieke heuvels . In één van deze inhammen / baaien waren een tiental mensen hun netten aan het boeten en liepen, door het water, heen en weer naar hun boten.

Laat kaart zien