Khao Phra Thaeo NP beste reistijd

Het weer in Khao Phra Thaeo NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Khao Phra Thaeo NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Khao Phra Thaeo NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis.

 

Beste reistijd voor Khao Phra Thaeo NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer


De gemiddelde temperatuur en neerslag in Khao Phra Thaeo NP:


Reisadvies
Voor Khao Phra Thaeo NP geldt een positief reisadvies, voor de hoofdstad Bangkok is het advies negatief.

Feestdagen
6 april Chakri Dag, 13 t/m 15 april Songkran, 23 oktober Chulalonkorn Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.

Informatie over Khao Phra Thaeo NP

Laat kaart zien