Hua Hin

Hua Hin is een populaire badplaats aan de Golf van Hua Hin, ongeveer 280 kilometer ten zuidwesten van hoofdstad Bangkok. Langs het strand staan grote villa's, hotels en resorts. Echter is er geen boulevard als in andere badplaatsen. Op de berg Thao Tekiab aan het einde van het strand bevindt zich een tempel vanwaar je een mooi uitzicht hebt op het strand en de omgeving. Andere bezienswaardigheden zijn de nationale parken Khao Som Roi Yot en Kaeng Krachan.
 

Informatie over Hua Hin

Beste foto's & tips van Hua Hin

'522586' door ciske '522586' door ciske

ThailandHua Hin

ThailandHua Hin

Bijzondere plek.

ciske

In het Sam Roi Yot NP kun je dagen verblijven maar het hoogtepunt vond ik de Phraya Nakhon cave. Het is een hele klim om er te komen maar dan heb je ook wat , het mooiste is als rond het middaguur de zon precies door het gat op het paviljoen schijnt.

'498228' door ivonne '498228' door ivonne

ThailandHua Hin

ThailandHua Hin

Stoffige bedoeling.

ivonne

Een aanrader: pak de trein naar Hua Hin vanuit Bangkok. Kost je bijna niets maar doet er wel een aardige tijd over :) . Dat is overigens helemaal niet erg omdat er onderweg van alles te zien en te beleven is. Voedselverkopers stappen bij ieder nieuw treinstation op of af en hebben de meest lekkere hapjes om te proeven. (En in Thailand is dat prima te doen) Als je de tweede klasse neemt zit je goed, de derde is avontuurlijker maar wel erg hard voor zo'n lange rit. Deze mannen waren meel aan het opstapelen in een wagon. Het meel stoof in het rond en hun mondkapjes waren geen overbodige luxe!

'522710' door ciske '522710' door ciske

ThailandHua Hin

ThailandHua Hin

Prachtige grotten.

ciske

Op ons brommertje rijden we door het Khao Sam Roi Yot NP , we hebben een kaartje van de omgeving waar de grotten zich bevinden . Bij de Phraya Nakhon cave waarvan ik gisteren een foto plaatste waren enkele toeristen maar bij de ander grotten zijn we alleen . Gewapend met een zaklamp gaan we de grot in en als we dan op de wanden schijnen is dit het resultaat.

Laat kaart zien