Bangkok image
Bangkok image Bangkok image

Bangkok

Reviews

Bangkok
Thailand
Snathoe

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

* Welk cijfer geef je deze bestemming?
* Welke Columbus Factor geef je deze bestemming?
hoe bijzonder is deze plek en hoe ver ga je buiten de gebaande paden?
1. Platgelopen door massa's toeristen
2. Veel toeristen, maar nog te doen
3. Gebaand pad, maar toch rustig
4. Bestemming buiten de gebaande paden
5. Wauw, hier voel je je nog een echte ontdekkingsreiziger
Wanneer was je hier?
Je review moet minstens 150 en mag maximaal 1500 karakters bevatten. Momenteel zijn het 0 karakters.
Nog een pluspunt
Nog een minpunt
7
Thailand Bangkok
PEL was hier 30 Nov 2017
In Thailand vind je heel veel tempels met beelden die volledig bedekt zijn met bladgoud. Als er nieuwe beelden worden geplaatst begint het proces opnieuw en zie je nieuwe stukjes bladgoud verschijnen op dat beeld. Dit beeld zagen we op een van onze wandelingen door Bangkok.
Stad
Review geplaatst op 2018-11-23
10
Thailand Bangkok
Silvija was hier 31 Mar 2017
Eerste kennismaking met Azie en ben onovertroffen verliefd! Met name de levensinstelling van de mensen, de vriendelijkheid, het gevoel , de kleuren de blijheid ,het grote respect, ik ben tot leven gekomen in Thailand..een fantastisch land waar naast de toeristische plekken ook nog ontzettend veel plekken zijn om te ontdekken, pak een taxi en laat je rondrijden! Word uitgenodigd bij de locals, ontdek diep in de jungle een stille bijna macabere gedenkplaats voor een neergestort vliegtuig..het is een fantastisch land!
Stad
  • vrijheid , alles kan en alles mag
  • toeristisch
Review geplaatst op 2017-06-06
7
Thailand Bangkok
MirjamvanHoek was hier 30 Jun 2013
Hoewel Bangkok massaal bezocht wordt door toeristen, is fietsen met Co van Kessel een leuke manier om de stad te verkennen. Je wordt met de fiets door de stad begeleid, waardoor gevaarlijke verkeerssituaties zoveel mogelijk worden voorkomen. De drukte in de stad zorgt voor een spannende en onvergetelijke ervaring. Wanneer je de grootste drukte gepasseerd bent, fiets je door de smalle straatjes langs Thaise huisjes en tuintjes en dwars tussen alle locals door. Dit geeft een mooi beeld van hoe de Thai leven en doen je het massatoerisme van de stad even vergeten. Tijdens een fietstocht heb je alle tijd om van de stad en haar inwoners te genieten. Ze zeggen natuurlijk niet voor niets dat Thailand het land van de glimlach is. Bij de Thai ben je meer dan welkom en ze vinden het dan ook geen probleem dat je even bij ze binnen kijkt.
Stad
  • Gastvrijheid en vriendelijkheid van de Thai.
  • Goede manier om veel van de stad te zien.
  • Wennen aan links fietsen icm verkeersdrukte
  • Bangkok is erg toeristisch
Review geplaatst op 2016-12-04
9
Thailand Bangkok
JMoerkens was hier 31 Dec 2009
Railay Beach (soms ook wel Rai Leh genaamd) is een volledig door krijtrotsen ingesloten droomstrand, alleen per boot te bereiken. Wanneer je de plek vanaf de oceaan nadert, zul je zonder twijfel versteld staan van de pracht van deze baai. De krijtrotsen torenen hoog uit boven het fijne zandstrand, en het weelderig groen maakt het geheel nog paradijselijker. We hebben het hier wel over Railay West, want het verschil met Railay Oost had niet groter kunnen zijn. Slechts gescheiden door een strook palmtuinen met resort erin, en een winkelstraatje, vind je aan de oostkant een drassig strand met mangrovebomen. Het doet wat troosteloos aan. Toch is ook deze kant de moeite van het bezoeken waard, want de sfeer is er super. Er zijn strandtenten met hangmatten, loungekussens, cocktails en reggaemuziek. Hier wordt het enige nadeel van Railay, dat het inmiddels redelijk ontdekt is door toeristen, eigenlijk ook wel weer een voordeel. Want het type mensen dat het aantrekt is erg laidback en openminded, waardoor de sfeer op de stranden heel gemoedelijk is. Voor het échte bounty-gevoel moet je op het westelijke strand zijn, zoveel is duidelijk. Hier gaat ook elke avond de zon op spectaculaire wijze onder. Er zijn ook aan deze kant enkele prima restaurants pal aan het strand te vinden. Vergeet niet ook even richting het waanzinnige strand Ao Phra Nang te lopen, eveneens een klasse strand op een half uurtje lopen. Ik overnachtte in Sand Sea Resort, in een eenvoudige bungalow in een palmentuin.
Stad
  • Droombaai alleen per boot te bereiken
  • Prachtige zonsondergangen
  • Laidback vibe onder bezoekers
  • Goede betaalbare resorts
  • Ao Phra Nang is om de hoek
  • Is inmiddels wat bekender geworden
Review geplaatst op 2016-10-24