Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Street view Bangkok

Bangkok,
Thailand


Bangkok wauw! Wat een geweldige stad.

Naar 3 weken door Thailand te zijn gereisd. Kwamen we 10 augustus 2019 aan in Bangkok tevens ook ons eindpunt van de reis. Ik ben erg verassed door deze stad. Ik had van te voren geen idee wat ik eigelijk kon verwachten, maar wauw deze stad heeft me echt verassed.

Voordat ik naar Thailand vertrok hadden een aantal mensen al tegen me gezegd dat je je in Bangkok waarschijnlijk niet altijd even goed voelt en dat komt door de geuren en kleuren. ik moet eerlijk zeggen dat ik dit ook had richting eind van de middag was ik blij dat ik even kon rusten op de hotelkamer. Daarom zou ik je aanraden om te eindigen in Bangkok, want dan ben je al wat aan de Thaise geuren gewend.

Overal in Bangkok word op straat gekookt met verschillende kruiden en die hebben nogal een sterke geur hebben daarbei zijn er ontzettend veel uitlaat gassen. Het is fanastische om de mensen daar te zien koken op straat, ze beginnen zelfs al om half 6 in de ochtend met koken. Ik zou je aanraden om ook lekker te genieten van de street food die Bangkok te beiden heeft, want geloof mij het Thaise eten is ontzettend lekker.