Bukit Timah Nature Reserve beste reistijd

Het weer in Bukit Timah Nature Reserve

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Bukit Timah Nature Reserve te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Bukit Timah Nature Reserve? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Bukit Timah Nature Reserve

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Bukit Timah Nature Reserve:De beste reistijd voor Bukit Timah Nature Reserve is februari t/m oktober. In Bukit Timah Nature Reserve is het altijd rond de 30°C, maar regent het veel. Hoewel de meeste regen tussen november en januari valt, kan een heftige stortbui je in Bukit Timah Nature Reserve bijna het hele jaar door verrassen.


Reisadvies
Voor Bukit Timah Nature Reserve geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
9 augustus Nationale Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Bukit Timah Nature Reserve

Beste foto's & tips van Bukit Timah Nature Reserve

'296625' door jgjlouisse '296625' door jgjlouisse

SingaporeBukit Timah Nature Reserve

SingaporeBukit Timah Nature Reserve

Libelle op stengel

jgjlouisse

Singapore heeft een prachtige zoo die zo"n beetje in de jungle gemaakt is.Het is de mooiste zoo die ik ooit gezien heb. Alles in een natuurlijke omgeving. En natuurlijk zie je dan ook beetsen die niet in een kooi maar gewoon in de vrije natuur rondfladderen.

Laat kaart zien