Ilam malaria

Is er malaria in Ilam en wat zijn de malaria gebieden Ilam? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Ilam, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Ilam. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Ilam verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Ilam om te zien of jouw Ilam reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Ilam is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Ilam

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Ilam.  

Informatie over Ilam

Beste foto's & tips van Ilam

'401221' door reysigers '401221' door reysigers

NepalIlam

NepalIlam

Gele tika

reysigers

Vrouwen dragen de sari met chura’s, rode armbanden die symbool staan voor getrouwde (hindoe)vrouwen. Rood is de kleur van de liefde en wit is de kleur van de rouw. Hindoe zoons dragen na het overlijden van hun vader een jaar lang witte kleding. Weduwen mogen geen rood meer dragen en krijgen voortaan een gele of witte tika, zoals deze vrouw.

Laat kaart zien