Rangoon reisblogs

Myanmar 1

renie was er (tot 30 jul 2008) Gepost op 25 okt 100 reacties

’s Avonds vertrekken bevalt ons wel. We gaan op ons gemak met de trein naar Schiphol. Het vliegtuig vertrekt om 20.45 naar Bangkok. Tegen de tijd dat we slaap krijgen lukt het ook echt om een paar uurtjes te slapen. We vliegen over de Irrawaddy-delta en kunnen ons voorstellen hoe de zee het land is binnengedrongen. Er is niets te bekennen van dijken of duinen!
Op het vliegveld van Yangon staat Zaw ons met een groot bord op te wachten. Hij brengt ons naar een klein koloniaal hotel. Daar maken we meteen een afspraak voor de volgende ochtend. We hebben honger en eten in ons hotel met een schitterend uitzicht op de Swedagon Pagode. Zaw blijkt een schot in de roos te zijn. Hij snapt precies wat we graag willen en kan zelfs regelen, dat wij op alle plekken waar we heen gaan een gids krijgen!
Het is een bijzondere ervaring als we de volgende dag midden in een drukke straat een sterk gehavend flatgebouw instappen. Op de 15e verdieping bevindt zich een kantoortje, waar we een vliegticket met Air Bagan boeken. Onze schoenen staan in het halletje, de koffie staat klaar en we mogen op het balkon klimmen om van het uitzicht te genieten. De tickets blijken goedkoper dan hetzelfde tochtje met de auto. Het vliegtuig heeft dan ook geen last van zandige, stoffige wegen met flinke kuilen.

renie Positie 1235 (100 p.) Lid sinds 15-03-2008 Foto's en tips: 622 Blogs: 51 Fans: 1
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Vraag over documenteren van je foto's
0 5
Gepost op 20 april
Nederland Noord Holland
Syrie 6 Palmyra
0 1
Gepost op 25 november
Syrië Noord Syrië
Syrie 5 Aleppo
0 0
Gepost op 23 november
Syrië Noord Syrië

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.