Rangoon reisblogs

Voorbereiding op Myanmar

renie was er (tot 05 jul 2008) Gepost op 25 okt 100 reacties

De vakantievoorbereidingen starten dit jaar voor ons doen al heel vroeg. We hebben namelijk het plan opgevat om weer eens met z’n tweeën te gaan in plaats van met een hele groep. Ieder voordeel heeft zijn nadeel en we willen dat nu ook eens zelf ervaren.
Als er zich begin mei in Myanmar een vreselijke ramp voltrekt voelen we niet alleen een grote betrokkenheid, maar begint ook het gevoel van twijfel een rol te spelen. Is het wel verstandig, zijn er geen risico’s vanwege onze gezondheid en nog tal van andere vraagtekens werpen zich op. Twijfel over een corrupte regering hebben we nooit gehad. Je helpt de bevolking niet door een boycot van hun regering. Twijfel over gezondheidsrisico’s kan niemand echter wegnemen. We nemen de beslissing en gaan!
Op een van de laatste dagen voor ons vertrek lees ik op de discussiepagina van Myanmar een vraag over het meenemen van foto’s. Als ik reageer blijkt het ook om het meenemen van geld te zijn. Dit is bestemd voor een gids, die iemand een paar jaar geleden heeft gehad. We nemen via email contact met de gids op.Misschien kan hij ons ook wel van dienst zijn.

renie Positie 1207 (100 p.) Lid sinds 15-03-2008 Foto's en tips: 622 Blogs: 51 Fans: 1
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Vraag over documenteren van je foto's
0 5
Gepost op 20 april
Nederland Noord Holland
Syrie 6 Palmyra
0 1
Gepost op 25 november
Syrië Noord Syrië
Syrie 5 Aleppo
0 0
Gepost op 23 november
Syrië Noord Syrië

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.