Myanmar

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Myanmar image

Myanmar

Myanmar
Azië
Lione Kolsteren

Myanmar onze volgende bestemming!

Het is rond! In december gaan we naar Myanmar. Globaal doen we de route Yangon-Heho-vlucht naar Inle-Inle-Kalaw-vlucht naar Mandalay-Mandalay-Monywa-Pakkokku-boot naar Bagan-Bagan-vlucht naar Thandwe-Ngapali Beach (lekker even uitrusten!!)-vlucht naar Sittwe-Mrauk U-Yangon.

We zijn erg enthousiast geraakt over dit land, mede door de positieve verhalen, foto’s, tips van enkele Myanmar-pleitbezorgers op deze site. Naar een land als Myanmar ga je niet “zomaar”. We zijn ons dus erg goed aan het voorbereiden op de situatie in dat land en haar bevolking.

Uiteraard gaan we alle (bruikbare, dat zijn er veel!) tips op RR verzamelen en meenemen. Nog niet geschreven tips zijn altijd welkom! Alle tips over hoe we iets voor de bevolking kunnen doen volgen we uiteraard graag op, ik ben dus al flink aan het shoppen geweest. Zeep en leesbrilletjes voor de bejaarden, kleding voor de kinderen, lipstick voor de dames, knuffels en babyzeep voor de baby’tjes, voetbalplaatjes voor de monnikken. Als nu iemand ook de tip heeft hoe ik alles meekrijg zou dat heel fijn zijn!!!