Sarawak vaccinatie

Ga je op reis naar Sarawak, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Sarawak. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Sarawak en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Sarawak kan namelijk van gebied tot gebied in Sarawak verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Sarawak nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Sarawak.  

Informatie over Sarawak

Beste foto's & tips van Sarawak

'308516' door AnitaOedit '308516' door AnitaOedit

MaleisiëSarawak

MaleisiëSarawak

Iban Man

AnitaOedit

Tijdens mijn reis in Borneo - Sarawak, heb ik een speciale portret fotografie mogen doen van de Iban mannen en vrouwen. Ik weet niet of jullie het weten maar deze tribes lijdt aan blindheid. De oudere generatie is erg slecht aan toe en vandaar dat ze regelmatig binnen in hun longhouse verblijven. Ik heb diverse locals gevraagd wat de oorzaken zijn van hun blindheid, maar iedereen kwam met verschillende verhalen. Zelfs ben ik geen dokter en kan ook geen medische verklaring hierover geven. Extra info; deze iban man, Chief Kayan, is slechtziend.

'452387' door TicoTica '452387' door TicoTica

MaleisiëSarawak

MaleisiëSarawak

Bako np

TicoTica

Als je aankomt met de boot in Bako national parc zie je gelijk de bomen in het water staan. Ze staan gewoon in zee en er is geen klein blaadje aan te vinden. Het geeft een mooi beeld tegen de blauwe lucht en het aqua kleurige van de zee.

'175612' door travelmoments '175612' door travelmoments

MaleisiëSarawak

MaleisiëSarawak

Oerwoud mensjes

travelmoments

(scan).locatie.borneo. de baby oeran oetans zijn toch zo............................en bijzonder.

Laat kaart zien