Kuala Lumpur reisblogs

JAAAAAAA

kellen was er (tot 26 okt 2007) Gepost op 27 okt 090 reacties

JAAAAAAA

Ja hoor we zitten er eindelijk!!!!! Eindelijk in KL!!!!!!!

Gistermorgen om 5 uur ging de wekker, na overigens een nacht met weinig slaap (ja er waren er een aantal die het nodig vonden rond half 3 te smsen!). We dachten 3 uur van te voren op Schiphol aanwezig zijn.....tja zal wel, maar waarom was voor ons een grote vraag (met Nepal, Thailand en Ecuador) hadden we het ook maar moesten we telkens lang wachten ivm tijd die overbleef.
Nou nu niet dus!!!! Dik een uur bij de incheck gestaan om vervolgens dik een half uur bij de douane te moeten wachten.....en als je dan denkt dat we het gehad hebben: nee hoor. Ook bij de gate stond een flinke rij. Na goed eindelijk zaten we dan, maar uiteraard we kregen vertraging (iemand die bagage had laten staan bij de gate ofzo).
Daarna kon eindelijk de vlucht beginnen!!!!
Ik (Karin) dacht: TETRISSEN!!!!!! Mooi niet dus....mijn lcd scherm was kapot en op dat moment niet te vervangen....de vlucht duurde dus voor mij heel lang (want ja ook de nieuwst films, zoals harry potter kon ik daardoor ook niet zien).
Alledrie hebben we weinig geslapen (als het 1,5 uur is geweest is het veel geweest).
Vanochtend om 6 uur hier geland (jullie tijd 00.00 uur)het was hier gelijk 25 graden...lekker!!!!!!!
Met de trein naar KL gegaan en vandaaruit met taxi naar het hotel. Mooie ruime kamer gekregen, en wat denk je...... het hotel ligt tegen over de shoppingmall met meer dan 1000 winkels en daar binnen in een PRETPARK!!!! Die gaan we dus nog onveilig maken.

Vanochtend al richting de TV-toren geweest, dwars door een stukje regenwoud (en ondertussen lek gestoken door de muggen...errug fijn). Daarna naar het panoramadek van de TV-Toren om van het uitzicht te genieten. Van daaruit naar de Petronas Towers gelopen.
Helaas voor mij zijn Olga en Bas zo moe dat ze nu zijn gaan slapen (momenteel bijna 1 uur hier in de middag), ik zou ook wel willen, maar dan weet ik zeker dat ik vanacht niet slaap, lijkt me niet handig.
Dus ik maak internet in het hotel maar ff onveilig, en ik denk dat ik zo alvast ga shoppen in de shoppingmall of ga zwemmen in het zwembad.

kellen Positie 23077 (0 p.) Lid sinds 14-09-2008 Foto's en tips: 146 Blogs: 19 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Geboekt!!!
0 0
Gepost op 26 december
India
Naar huis
0 0
Gepost op 27 oktober
Vietnam Hanoi
We LOVE Sapa
0 0
Gepost op 27 oktober
Vietnam Noord Vietnam

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.