Kuala Lumpur

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Mayastueus

Kuala Lumpur,
Maleisië


Skylines zijn net mensen. New York een grand old dame., Tokyo een veertiger die voor zijn midlife crisis een enorme toren optrekt in plaats van een Harley te kopen. Shanghai en Jo-burg energieke teenagers, puisterig met ontluikende schoonheid. Brasilia een baby in een designer romper van Oscar Niemeyer. Amsterdam, Rome en Venice pensionado’s op weg naar het mausoleum.

En Kuala Lumpur, de met hoogbouw bestrooide hoofdstad van Maleisië? Een stad op zoek naar samenhang tussen heden en verleden. Waar wolkenkrabbers niet verleiden maar intimideren. Waar in tegenstelling tot de oude stad, in het nieuwe centrum uiterlijk prevaleert over innerlijk. Een jong volwassene. Dat is de skyline van Kuala Lumpur. Hevig in transitie, op zoek naar een nieuwe fysieke en geestelijke balans.

Een balans die je al wel kunt vinden wanneer je het Maya Hotel binnenwandelt. Hier sta je, in het nieuwe centrum van KL, tussen yin en yang, verbonden door fantastisch design, gastvrije service en een adembenemend uitzicht.

Hotel Maya belooft haar gasten 5 sterren service en het is een belofte die ze waar maakt. Die sterren zitten niet alleen in de keuze uit een stuk of 6 verschillende kussens voor een perfecte nachtrust, de bij de prijs inbegrepen 25/7 ‘vloerbutler’ of de mogelijkheid je eten door een privé-kok gespecialiseerd in de Japanse en Maleisische keuken op je kamer te laten bereiden. Ze zitten ook in de prachtige kamers met uitzicht over KL’s betonnen skyline of groene heuvels. En in de spa, het zwembad, het voortreffelijke ontbijt in een lounge vol smakelijk design en de gratis drankjes in de open Sky Lounge op de 13e verdieping, recht tegenover de imposante Petronas Towers.

Kortom, als skylines mensen zouden zijn, dan zou die van KL luisteren naar de naam Maya.

Hotel Maya Kuala Lumpur
138, Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur
Malaysia
T: +60 3 2711 8866
E: info@hotelmaya.com.my
W: [url="http://www.hotelmaya.com.my" target="_blank"]www.hotelmaya.com.my[/url]
Foto's op [url="http://journeylism.nl/mayastic-boutique-design-hotel-the-maya-in-kuala-lumpur-malaysia/" target="_blank"]journeylism.nl[/url]