Khorasane Razavi image

Khorasane Razavi


Beste reistijd

Khorasane Razavi
Iran
IncaKola

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Khorasane Razavi

Het weer in Khorasane Razavi

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Khorasane Razavi te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Khorasane Razavi? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Khorasane Razavi

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Iran:De beste reistijd voor Iran is april en mei, september en oktober. In Noord-Iran een witte kerst beleven is met de strenge winters geen probleem. De zomer aan de andere kant is heet en droog en in het zuiden nog heter en nat. Het beste is om de kou en hitte heen te zigzaggen en je reis te plannen in april en mei of september en oktober. Voor Iran geldt een negatief reisadvies in de grensgebieden met Afghanistan, Pakistan en Irak (november 2009).