Banda Eilanden

De Banda eilanden bestaan uit tien vulkanische eilandjes in de Molukken. De archipel ligt in de Bandazee en heeft een inwoneraantal van 15.000. Banda Neira is de hoofdstad van de Banda Eilanden. De stad ligt op het gelijknamige eiland. Vandaag de dag is het een populaire bestemming om te duiken en snorkelen.

 

Informatie over Banda Eilanden

Beste foto's & tips van Banda Eilanden

'414162' door ivonne '414162' door ivonne

IndonesiëBanda Eilanden

IndonesiëBanda Eilanden

Rijstvelden, start va

ivonne

Bali, al jaren door toeristen bezocht. Ondanks dat zijn er nog veel prachtige pareltjes te vinden zoals hier tijdens een brommerrit door het noordoosten. De nieuwe rijstplanten zijn zojuist geplant, klaar voor een nieuwe ronde.

'74880' door GrietBuis '74880' door GrietBuis

IndonesiëBanda Eilanden

IndonesiëBanda Eilanden

Gunung Api

GrietBuis

De vulkaan de Gunung Api, tegenover het eiland Banda Neira, is regelmatig uitgebarsten. De laatste uitbarsting was in 1988. Als je op Banda Neira logeert laten ze daar graag de beelden van deze uitbarsting zien. Een beklimming van Gunung Api is een onvergetelijke indruk met het prachtige uitzicht op bergen en eilanden rondom Banda Neira.

'186708' door Jeannette1953 '186708' door Jeannette1953

IndonesiëBanda Eilanden

IndonesiëBanda Eilanden

Nootmuskaat

Jeannette1953

Een van mijn mooiste close-ups...nootmuskaat met de foelie eromheen.......Banda eilanden...wat een afgelegen en bijzondere locatie,m.n de Nederlandse historie v.w.b.de V.O.C.

Laat kaart zien