Kovalam

Foto door Reisreporter Graaf

In deze historische nederzetting vind je de invloed van de Romeinen terug. Een ruïnestad met de grootste en best bewaarde haven uit de Romeinse tijd. Restanten van badhuizen, theaters, straten met veel zuilen en van een oud cirsus zijn hier te zien.

Informatie over Kovalam

Beste foto's & tips van Kovalam

'851089' door Graaf '851089' door Graaf

IndiaKovalam

IndiaKovalam

Sluitingstijd

Graaf

Kovalam is een drukke badplaats in Kerala, zuid India. Je kunt hier lekker in zee zwemmen, en alle hotels liggen ook aan het strand. Op het strand lopen strandwachten (een soort politieagenten met een vlag en een fluit) die tegen zonsondergang heel druk zijn om iedereen uit het water te krijgen. Als de zon eenmaal onder is, is het ook gelijk donker. Maar het is wel heerlijk om de zon in zee te zien ondergaan.

'909288' door Graaf '909288' door Graaf

IndiaKovalam

IndiaKovalam

Koraalduivel

Graaf

De koraalduivel is een vis die familie is van de schorpioenachtigen. Hij komt veel in de Indische wateren voor. De stekels zijn giftig. In de jaren '70 was het een geliefde aquarium-vis.

'873626' door Graaf '873626' door Graaf

IndiaKovalam

IndiaKovalam

Na gedane arbeid . .

Graaf

Nadat de mannen 's nachts en 's ochtends gevist hebben, zijn ze verder overdag vooral bezig met alle netten leeg te halen, te controleren, eventueel repareren en weer oprollen voor de volgende keer. Als alles klaar is, is een dutje wel verdiend.

Laat kaart zien